Kermis, warenmarkt en vuurwerkshow in centrum Almelo volgende week

Het centrum van Almelo wordt van 6 tot en met 11 september weer getekend dor de kermis. Dit is al de tweede kermis die dit jaar in Almelo verschijnt. Deze keer staat de kermis op het Marktplein, het Waagplein en in de Wierdensestraat bij het busstation. Naast een kermis is er ook nog een warenmarkt. Dit meldt Indebuurt Almelo. 

Kraampjes 

De kramen van de warenmarkt worden donderdags en zaterdags opgesteld langs het water. De markt is in z’n geheel verplaatste naar de Rosa Luxemburgstraat. Vanaf dinsdag om 15:00 begint de kermis. Doordeweeks gaat het feest door tot 23:00, terwijl men in het weekend tot 24:00 kan genieten van de attracties en kraampjes.

Vuurwerkshow

Bekende attracties zoals de draaimolen, de grijpkranen, de schiettent en de Booster keren allemaal terug. Uiteraard kunnen bezoekers van alles eten bij de oliebol- en snackkraam. Op de vrijdag kunnen kermisklanten rond 22:00 genieten van een unieke vuurwerkshow vanaf het dak van de parkeergarage. Door de droogte zijn sommige vuurwerkshows afgelast maar in Almelo hebben ze groen licht gekregen.  

Door: Nationale Recreatiegids