In Ouwehands Dierenpark leer je het geluid van een reuzenpanda kennen

In het kader van de zomer heeft Ouwehands Dierenpark te Rhenen een speciaal familieprogramma ontwikkeld dat in het teken staat van dierengeluiden. Tijdens de zomermaanden zijn er extra activiteiten die vooral gericht zijn op jongere bezoekers. Dit meldt Dagjeweg.nl. 

Plein

Ouwehands heeft een plein gewijd aan het ZomerSounds-thema. Hier is onder andere een digitaal dierenspel te spelen. Bezoekers moeten raden om welk dier het gaat, van een kwakende gifkikker tot een grommende reuzenpanda. Aan het einde van het spel wordt een score uitgereikt die een plek kan bemachtigen op het scorebord.

Bamboo Bill 

De ZomerSounds-activiteiten beperken zich niet tot dit interactieve spel. Bezoekers kunnen dagelijks shows bijwonen op het ZomerSounds Plein. De familieshow van Bamboo Bill trekken doorgaans veel publiek en zijn een leuke activiteit voor het gezin. Op andere tijdstippen worden er ook djembéworkshops gegeven.

Tijdens de voorstelling ‘Spits je oren’ geven rangers en medewerkers informatie over de meest opmerkelijke dierengeluiden. Naast deze uiteenlopende activiteiten is het natuurlijk ook mogelijk om de reuzenpanda’s te aanschouwen.

Door: Nationale Recreatiegids