Groot kermisfestival met Stef Ekkel vanaf morgen geopend in Eindhoven

Vanaf 5 tot en met 14 augustus vindt het jaarlijkse Park Hilaria plaats in het Brabantse Eindhoven. Bezoekers kunnen uren plezier maken op deze megakermis met klassiekers zoals de Breakdance, het spookhuis of de botsauto’s. Dit meldt de organisatie van Park Hilaria. 

Festival

Anders dan bij de gebruikelijke kermis is Park Hilaria afgesloten als een heus festival. Normaal gesproken worden kermissen op de markt gehouden in de publieke ruimte. Park Hilaria wordt afgesloten georganiseerd op het terrein van de Technische Universiteit Eindhoven. Op het terrein zijn meer dan honderd spectaculaire en nostalgische attracties te vinden.

Groot aanbod 

Naast attracties kunnen bezoekers dagelijks genieten van een divers aanbod aan eten en drinken. Verder zijn er optredens van Nederlandstalige zangers en feestdj’s. Zanger Stef Ekkel geeft een optreden op donderdag 11 augustus.

Rondom het festivalterrein zijn veel parkeermogelijkheden. De kermis is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en er zijn meer dan genoeg fietsenstallingen. Het Park Hilaria is toegankelijk voor mindervaliden en mensen met speciale eetwensen. De toegang tot het park is gratis.

Door: Nationale Recreatiegids