Betaalbaar en betoverend zomeruitje in amusementspark Tivoli

Amusementspark Tivoli heeft deze zomer een vol programma. Gezinnen die op zoek zijn naar een betaalbaar zomeruitje kunnen niet fout gaan met de shows, attracties en speeltoestellen in de Gelderse plaats Berg en Dal. Dit meldt het park.  

Veel toestellen 

Op een steenworp afstand van Nijmegen ligt Tivoli verscholen. Het park onderscheid zich van andere parken door een groot aantal speeltoestellen, entertainmentshows en attracties die gericht zijn op het allerjongste publiek. Naast voldoende horecagelegenheden voor ouders of voogden zijn er tijdens de zomermaanden veel extra activiteiten te beleven.

Tovershows  

Zo kunnen bezoekers in het weekend tot en met 22 juli een meet en greet krijgen met mascottes Tiffi en Toffi. Daarnaast zijn er gave glittertattoos en kleurrijke veren voor in het haar. Vanaf 23 juli tot en met 28 augustus zijn er dagelijkse entertainmentshows, waaronder Tivoli’s Toverdagen. Naast indrukwekkende tovershows kunnen bezoekers ook genieten van straattheater. 

Tickets dienen gereserveerd te worden via een digitale agenda. Op deze website is het mogelijk om een bezoek te plannen. Voor 16 euro is het mogelijk om een middag in het park te verblijven. 

Door: Nationale Recreatiegids  

Beeld: Tivoli