ARTIS is deze zomer elke zaterdag tot zonsondergang geopend

Door Redactie Nationale recreatiegids
3 min
Van 9 juli tot en 3 september kun je de zon zien zakken in ARTIS. 2022 is het negende jaar op rij waarin bezoekers aan het park kunnen genieten van de zwoele zomeravonden. Ter gelegenheid biedt het park tevens een aantal extra activiteiten aan. Dit meldt ARTIS.

ARTIS bij zondsondergang 

Het meest vooraanstaande dierenpark van Amsterdam wordt in een geheel ander licht gezet tijdens de zogenaamde Zoomeravonden. Het park is rijk aan vele bonte bloemen en perken die tijdens de zomertijd op hun mooist zijn. Naast prachtige bloemstukken in de schemerige avondzin is er ook entertainment in de Muziektent. In een schilderachtige koepel treden artiesten op zoals Remme, FRIDAY en Inge Lamboo.

Voor de kinderen

De Zoomeravonden zijn gericht op een iets ouder publiek maar aan de kinderen is echter ook gedacht. Overdag en zaterdagavond heeft het park allerlei activiteiten georganiseerd voor de allerkleinsten. Kinderen kunnen op reis langs een avontuurlijke route of een kleedje uitgooien voor een gezellige picknick. Er zijn wekelijks voorstellingen van Poppenkast op de Dam of Kareltje de hamster en Sjonnie de giraffe, bekend van kinderliedjes en een podcast.

Voor informatie over de Zoomeravonden kun je deze link volgen. ARTIS vraagt vanaf 16:30 tickets voor het avondprogramma. Volwassenen betalen bij de earlybirds 10 euro en regulier 15 euro.

Door: Nationale Recreatiegids