Blijf in Slagharen overnachten onder de sterren

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Naast de gebruikelijke accommodaties die Attractie- & Vakantiepark Slagharen aanbiedt is het nu ook mogelijk om een kampeervakantie te boeken in het grote wildwestpark. Bezoekers die dit doen kunnen 15% korting krijgen op hun verblijf. Dit meldt Slagharen. 

Kamperen

Tot en met 20 april 2022 kunnen gasten extra voordelige arrangementen boeken. Het is mogelijk om met campers of tentjes op het kampeerterrein te staan. Campinggasten kunnen onbeperkt gebruik maken van de vele attracties in het park.

Kidsclub

Voor kinderen is er extra veel te doen. In de ochtend kunnen zijn naar de Kidsclub om de mascottes Randy & Rosie te ontmoeten. Bij warm zomerweer is het mogelijk om uren speelplezier te beleven in waterspeeltuin Sunny Beach. Verder zijn er de hele dag muzikale acts en spellen voor het hele gezin. Een ideale vakantie in het Wilde Westen beleef je in Slagharen.

Volg deze link voor meer informatie over de verschillende arrangementen en voorwaarden voor de korting. Het arrangement is geldig tot en met 30 juni, met uitzondering van de feestdagen.

Door: Nationale Recreatiegids

Beeld: Attractie- & Vakantiepark Slagharen