Kom naar de feestelijke heropening van speelhal Lucky Nugget in Slagharen

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Attractie- & Vakantiepark Slagharen opent opnieuw de Lucky Nugget. De speelhal zorgt al 20 jaar voor veel vertier. Na een grote verbouwing wordt de Lucky Nugget op vrijdag 1 april geopend.    

De speelhal is twee keer zo groot geworden. Het naastgelegen Chinese restaurant is gesloten en bij de Lucky Nugget getrokken. HB Leisure, partner van Slagharen, neemt alle activiteiten met betrekking tot de arcadehallen waar op het park.

Metamorfose 

Algemeen directeur Dave Storm is blij met de grote metamorfose. "Om een verdere kwaliteitsimpuls te geven aan de samenwerking met HB Leisure is besloten om de Lucky Nugget een compleet nieuw gezicht te geven. Een gezicht passend binnen de Wild West stijl van Slagharen in combinatie met een gedeeltelijk vernieuwd game aanbod", zegt hij.

Wie een gokje waagt kan mooie prijzen winnen zoals PlayStation 5 controllers en bluetooth speakers. De opening van de Lucky Nugget vindt plaats op de eerste dag van het nieuwe seizoen. Voor Slagharen staat 2022 verder in het teken van een vernieuwd entertainmentprogramma en verschillende grootschalige opknapbeurten. Volg deze link voor meer informatie. 

Door: Nationale Recreatiegids