Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Maan, Rolf Sanchez en Kris Kross Amsterdam live in attractiepark Toverland

Door Redactie Nationale recreatiegids
schedule 5 min
location_on [xx]km
Toverland wordt op zaterdag 21 mei 2022 omgetoverd tot een waar festivalparadijs. Tijdens het allereerste festival in de geschiedenis van het attractiepark staan swingende stages, spectaculaire achtbanen en sensationele artiesten centraal. Op de Main Stage maken niemand minder dan topacts Maan, Rolf Sanchez en Kris Kross Amsterdam hun opwachting. Toverland LIVE! vindt plaats van 19:00 tot 00:00 uur, tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via de website van Toverland. Dit meldt Toverland. 

Swingende stages 

Tijdens Toverland LIVE! bieden alle vier outdoor themagebieden elk een geheel eigen beleving. Entreegebied Port Laguna is het tropische middelpunt van het festival, waar de bezoekers kunnen losgaan op de spetterende muziek van Maan, Rolf Sanchez en Kris Kross Amsterdam. In de Magische Vallei zorgt Rewind voor een magische mix van hits van toen én nu. Lekker loungen met de houten achtbaan Troy als achtergronddecor kan in Ithaka. Last but not least wordt het station van de spectaculaire wing coaster Fēnix omgetoverd tot een unieke club, waar de beats van DJ La Fuente én night rides in Fēnix garant staan voor een vurige avond. 

Attracties & funtainment 

“Wij zouden Toverland niet zijn, als we geen extra magische draai aan het festival zouden geven”, vertelt Janou Gelissen, Creatief en Commercieel Adviseur. “Zo openen we tijdens Toverland LIVE! óók onze populairste attracties. Onderweg naar hun favoriete stage of achtbaan kunnen de festivalgangers bovendien verrassende entertainment-acts tegen het lijf lopen. Uiteraard zorgen we ook voor de innerlijke mens met verrukkelijke hapjes & drankjes. Kortom: het wordt een uniek festival met voor ieder wat wils.”

Tickets & overnachten  

Tickets voor Toverland LIVE! zijn vanaf nu verkrijgbaar via tickets.toverland.com/live22. Hoe eerder bezoekers hun ticket voor Toverland LIVE! aanschaffen, hoe meer voordeel ze pakken. De meest voordelige ‘Extra Early Bird’ tickets kosten € 29,50 per stuk – zolang de voorraad strekt. Het festival is toegankelijk voor personen vanaf 16 jaar. Wie wil blijven slapen, kan hiervoor terecht op het ‘Pop-Up Festival Camp’ van Toverland. Een staanplaats kost € 55,- en een reeds ingerichte ToverTent is te huren vanaf € 119,- excl. borg. Meer informatie is te vinden via toverland.com/live.

Door: Nationale Recreatiegids 

Beeld: Toverland

24 april '24 (13:11)

Avonturenboerderij Molenwaard opent nieuw themagebied

Het mocht eventjes duren, maar dan heb je ook wat. Na een jaar te hebben gebouwd aan een nieuw themagebied is Avonturenboerderij Molenwaard blij dat zij ‘Het Erf’ officieel mogen openen. Op Het Erf vind je onder ander de nieuwe attractie ‘Fien & Teun Trekkerbaan’, horecapunt ‘Bakkerij de Boerderij’ en is er een nieuwe ontdekkingstocht genaamd ‘Het Insectenpad’, meldt Het Kompas Hardinxveld.

24 april '24 ( 9:49)

Erfgoedverenigingen niet blij met elektrificeren Stoomtrein in Efteling

De Stoomtrein in de Efteling gaat verduurzamen. Het pretpark in Kaatsheuvel kondigde deze week aan dat de treintjes van de steenkool afgaan en binnenkort op elektriciteit gaan rijden. Ondanks dat er afgezien van de aandrijving niets verandert aan de attractie, zijn erfgoedverenigingen Stichting Mobiele Collectie Nederland (MCN) en Historisch Railvervoer Nederland (HRN) niet blij met de beslissing, meldt Monumentaal.

23 april '24 (11:11)

Sprookjesboom in Efteling vertelt geen verhaaltjes

Het lijkt bijna alsof de Efteling bezig is met een complete metamorfose van het park. Naast de Stoomtreintjes, Doornroosje en het Snoephuisje is het nu ook tijd voor de Sprookjesboom om verbouwd te worden. Dat levert een enigszins griezelig aangezicht op. De Sprookjesboom heeft momenteel geen mond meer om mee te praten, meldt Looopings.

22 april '24 (15:13)

Queen Elizabeth tijdelijk te zien in Madame Tussauds Amsterdam

Het wassen beeld van de Britse koningin Elizabeth staat in april en mei in Madame Tussauds in Amsterdam. Het beeld, dat gewoonlijk in Wenen staat, komt ter ere van haar geboortedag en Koningsdag naar Nederland.

22 april '24 (11:19)

Ook de stoomtrein in de Efteling gaat met de tijd mee

Het tijdperk van de tuffende stoomlocomotief in de Efteling is voorbij. Ook deze attractie in het pretpark in Kaatsheuvel moet met de tijd mee. Daarom besloot de Efteling om hier een elektrische trein van te maken, om de klimaatdoelen van het pretpark te halen. Dat meldt de Efteling.

22 april '24 ( 9:11)

Ouwehands Dierenpark eerste dierentuin in Nederland met koala's

Drie koala's zijn vrijdag aangekomen in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Ze zijn vanaf donderdag te zien voor bezoekers. Het is voor het eerst dat een dierentuin in Nederland koala's heeft.

19 april '24 (12:02)

Topmodel Heidi Klum vanaf nu te zien in Madame Tussauds

Vanaf vandaag kun je in het Madame Tussauds een nieuw wassenbeeld bekijken. Het Duitse topmodel Heide Klum is nu ook als wassenbeeld te zien in Madame Tussauds. Ze staat bekend om haar werk als internationaal topmodel, uitvoerend producent en presentatrice, meldt het museum.

19 april '24 ( 9:41)

Te veel bezoekers bij Efteling: miljoenenboete hangt boven hoofd

De Raad van State moet beslissen of de Efteling een boete krijgt opgelegd. Het pretpark in Kaatsheuvel zou meer bezoekers over de vloer hebben gehad dan toegestaan. Omwonenden stellen al meerdere jaren dat de Efteling het maximumaantal bezoekers overschrijdt. Als zij gelijk krijgen, dan hangt er een flinke boete boven het hoofd van het Kaatsheuvelse attractiepark, meldt Looopings.

18 april '24 (10:33)

Veel bijzondere gasten op het eerste Aardbewoners Festival van ARTIS

Wil je weten wat onder meer André Kuipers, Máty;as Bittenbinder en Diederik Gommers eraan doen om de aarde leefbaar door te geven? Kom dan van 15 tot en met 23 juni naar ARTIS. De dierentuin organiseert voor het eerst het Aardbewoners Festival voor kinderen en volwassenen die in verbinding willen komen met de natuur. Bezoekers ervaren tijdens het festival hoe alles wat leeft met elkaar verbonden is. Dit meldt ARTIS. 

17 april '24 (12:40)

Restaurant en attractiepark moeten geschil uitvechten bij rechter, niet bij gemeente

De onenigheid tussen Boscafé Het Maasdal en attractiepark Mind Mystery moet via de rechter worden opgelost en niet via de gemeente. De gemeente Horst aan de Maas heeft aangegeven dat zij zich niet gaan bemoeien met het geschil, meldt de Limburger.