Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Geheim restaurant belooft culinaire ervaring

Door Redactie Nationale recreatiegids
schedule 4 min
location_on [xx]km
Verborgen in het Olympisch Stadion vind je hidden: een prachtig en smaakvol nieuw concept van de Rebel Horeca Groep. In het restaurant staat je een onverwachte, culinaire ervaring te wachten. Dit meldt het Amsterdamse restaurant.  

Een culinair spektakel 

Op de kaart staan gerechten met een Franse basis, gecombineerd met invloeden uit diverse windstreken. Het met zorg samengestelde 5 gangen menu bestaat uit seizoensgebonden producten, varieert iedere 8 weken en kan naar wens uitgebreid worden tot maar liefst 7 gangen. Ook is een selectie van à la carte gerechten mogelijk. ''Een avondje hidden is een écht culinair spektakel. Genieten van verrassende smaken, terwijl ook de andere zintuigen geprikkeld worden'', aldus chef Marcel Heintzberger.

Het souterrain van MaMa Kelly  

Wie er behoefte heeft om even volledig te ontsnappen en in de watten gelegd te worden, is bij hidden aan het juiste adres. Het interieur kent een intieme setting en biedt plaats voor 40 courverts. Met een ongedwongen sfeer en ervaren personeel, zonder in te leveren op uitstraling, kun je bij hidden voor verschillende gelegenheden terecht. Medeoprichter Singha Witteman van Rebel Horeca Groep, dat zich met 10 restaurants heeft ontwikkeld tot een gevestigde naam binnen de horeca, kwam op het idee: ''Het souterrain van MaMa Kelly is een waanzinnige plek met een spectaculair uitzicht. Wij voelden altijd al dat dit een bijzonder stukje Amsterdam was wat meer aandacht verdient. Met hidden en de prachtige keuken vallen deze stukjes keurig op z'n plaats.''

Reservering 

Op donderdag 3 maart vond de officiële opening plaats, waar een select gezelschap als eerst mocht genieten van een uitgebreid diner. Restaurant hidden is vanaf nu 5 dagen per week, van dinsdag tot en met zaterdag, geopend voor diner. Reserveren kan via www.hiddenamsterdam.nl.

Door: Nationale Recreatiegids  

22 april '24 (15:13)

Queen Elizabeth tijdelijk te zien in Madame Tussauds Amsterdam

Het wassen beeld van de Britse koningin Elizabeth staat in april en mei in Madame Tussauds in Amsterdam. Het beeld, dat gewoonlijk in Wenen staat, komt ter ere van haar geboortedag en Koningsdag naar Nederland.

22 april '24 (11:19)

Ook de stoomtrein in de Efteling gaat met de tijd mee

Het tijdperk van de tuffende stoomlocomotief in de Efteling is voorbij. Ook deze attractie in het pretpark in Kaatsheuvel moet met de tijd mee. Daarom besloot de Efteling om hier een elektrische trein van te maken, om de klimaatdoelen van het pretpark te halen. Dat meldt de Efteling.

22 april '24 ( 9:11)

Ouwehands Dierenpark eerste dierentuin in Nederland met koala's

Drie koala's zijn vrijdag aangekomen in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Ze zijn vanaf donderdag te zien voor bezoekers. Het is voor het eerst dat een dierentuin in Nederland koala's heeft.

19 april '24 (12:02)

Topmodel Heidi Klum vanaf nu te zien in Madame Tussauds

Vanaf vandaag kun je in het Madame Tussauds een nieuw wassenbeeld bekijken. Het Duitse topmodel Heide Klum is nu ook als wassenbeeld te zien in Madame Tussauds. Ze staat bekend om haar werk als internationaal topmodel, uitvoerend producent en presentatrice, meldt het museum.

19 april '24 ( 9:41)

Te veel bezoekers bij Efteling: miljoenenboete hangt boven hoofd

De Raad van State moet beslissen of de Efteling een boete krijgt opgelegd. Het pretpark in Kaatsheuvel zou meer bezoekers over de vloer hebben gehad dan toegestaan. Omwonenden stellen al meerdere jaren dat de Efteling het maximumaantal bezoekers overschrijdt. Als zij gelijk krijgen, dan hangt er een flinke boete boven het hoofd van het Kaatsheuvelse attractiepark, meldt Looopings.

18 april '24 (10:33)

Veel bijzondere gasten op het eerste Aardbewoners Festival van ARTIS

Wil je weten wat onder meer André Kuipers, Máty;as Bittenbinder en Diederik Gommers eraan doen om de aarde leefbaar door te geven? Kom dan van 15 tot en met 23 juni naar ARTIS. De dierentuin organiseert voor het eerst het Aardbewoners Festival voor kinderen en volwassenen die in verbinding willen komen met de natuur. Bezoekers ervaren tijdens het festival hoe alles wat leeft met elkaar verbonden is. Dit meldt ARTIS. 

17 april '24 (12:40)

Restaurant en attractiepark moeten geschil uitvechten bij rechter, niet bij gemeente

De onenigheid tussen Boscafé Het Maasdal en attractiepark Mind Mystery moet via de rechter worden opgelost en niet via de gemeente. De gemeente Horst aan de Maas heeft aangegeven dat zij zich niet gaan bemoeien met het geschil, meldt de Limburger.

16 april '24 (12:54)

GaiaZOO verwelkomt pasgeboren gorilla

Leuk nieuwtje vanuit GaiaZOO. Daar is namelijk een zilverrug gorilla geboren. Volgens een verzorger van de dierentuin maakt de gorilla het goed, meldt 1Limburg.

15 april '24 (11:42)

Wijziging in jaarkaarten Efteling: Classic, Plus en Premium-abonnementen

De Efteling hanteert vanaf juni een nieuw systeem voor de jaarabonnementen. Zo heeft het pretpark besloten om de bezoekers meer flexibiliteit te bieden in het afsluiten van een abonnement. Bezoekers kunnen nu kiezen tussen een Classic, Plus en Premium-abonnement. De prijzen hiervan variëren tussen 225 en 390 euro per jaar, meldt de Efteling.

15 april '24 (11:15)

Bij attractiepark DippieDoe komen de snacks naar jou toe

Wie naar het attractiepark DippieDoe gaat zal daar een unieke snackautomaat tegenkomen. Die staat namelijk niet op één plek, zoals je normaal gesproken van een snackautomaat verwacht. Die in het attractiepark in Best rijdt namelijk rondjes door het park. Hiermee is DippieDoe het eerste pretpark met een zelfrijdende snackautomaat, meldt het pretpark.