Bron: Website De Waarbeek

De Waarbeek in Hengelo komt met vier nieuwe attracties. Dit jaar hoopt het attractiepark de verliezen die tijdens de coronapandemie zijn ontstaan te compenseren. Eigenaar Kevin Moespot mikt op zo’n 30 procent meer gasten. Dit meldt Tubantia. 

 

Tijdens de pandemie heeft de directie van het park niet stilgezeten. Deense architecten hebben bijvoorbeeld de vernieuwde entree van het pretpark ontworpen. Dezelfde architechten hebben ook het spookhuis voorzien van een nieuwe voorgevel. Moespot bestelde daarnaast enkele bewegende poppen uit Amerika. Leveringsproblemen hebben ervoor gezorgde dat het een stuk later open kan dan gepland. Het volledige spookhuis zal rond 28 mei klaar zijn.  

Oud park in een nieuw jasje  

De eigenaren staan te springen om op 2 april open te gaan. Zij hebben hun investeringen afgestemd op de heropening van de samenleving na corona. Bezoekers kunnen rekenen op een gehele make-over van de attracties en de algemene sfeer in het park.

Trots zijn ze wel op hun klassieke attracties zoals de Hully Gully en de rodelbaan. De eigenaren zijn bewust van de aantrekkingskracht van het nostalgische imago. De Waarbeek koestert decennia aan pretparkgeschiedenis. Weliswaar geen Walibi of een internationale attractiegigant, maar wel een gezellig binnenslands uitje voor een bescheiden all-in prijs van 15,50. Volg deze link voor meer informatie. 

Door: Nationale Recreatiegids