ANWB Leukste uitje van Nederland

De ANWB-verkiezing Leukste uitje van Nederland 2021 is van start gegaan. Landelijk zijn er 40 uitjes genomineerd, regionaal 144. Stemmen kan vanaf nu via de website van de ANWB. Dit meldt de ANWB.

De verkiezing is dit jaar extra bijzonder omdat mensen er hun favoriete uitje een hart mee. onder de riem kunnen steken: ‘Het is voor de attractieparken, dierentuinen en musea pittig geweest om tijdelijk te moeten sluiten. Bovendien mogen ze, vanwege de coronamaatregelen, nu minder bezoekers tegelijkertijd binnen laten.  Je kunt jouw favoriete uitje helpen door op ze te stemmen in de verkiezing Leukste uitje van Nederland. Welk uitje draag jij een warm hart toe?’, zo staat te lezen op de website van de ANWB.
 

Leukste uitje van Nederland 2021

 
Benieuwd naar alle genomineerden? Je vindt ze via Het Land van ANWB. Hier kan ook gestemd worden op je favoriete uitje. Extra stimulans: wie stemt maakt kans op een dagje uit voor vijf personen; onder alle deelnemers verloot de ANWB 5x een dagje uit voor vijf personen. Winnaars mogen zelf kiezen welk uitje in Nederland dat mag zijn. 
 
Door: Nationale Recreatiegids