Toverland LIVE!

Toverland verandert op vrijdag 15 mei 2020 in een waar festivalparadijs. Tijdens het allereerste festival in de geschiedenis van het attractiepark staan geweldige artiesten op verrassende stages, onverwacht entertainment en spectaculaire attracties centraal. Als klap op de vuurpijl wordt Toverland LIVE! afgesloten door niemand minder dan André Hazes met twaalfkoppige band. Dit meldt Toverland.  

Tijdens Toverland LIVE! zijn er vier podia in vier verschillende themagebieden die elk een geheel eigen beleving bieden. Op het hoofdpodium in Port Laguna brengt de livemuziek van coverband NOAH met leadzanger Stef Classens, bekend van The Voice of Holland, de bezoekers in de stemming. Hoofd-act en afsluiter van de avond is niemand minder dan André Hazes, die speciaal voor de gelegenheid ook zijn twaalfkoppige liveband meeneemt.
 

Magische Vallei

 
In de Magische Vallei zorgen de hits van toen en nu voor een tropische vibe bij de Rewind Stage. Genieten in een intieme setting met de houten achtbaan Troy als achtergronddecor kan bij de Local Stage in Ithaka. Hier zal lokaal talent Nienke Wijnhoven haar opwachting maken. Daarnaast wordt het station van de spectaculaire wing coaster Fēnix omgetoverd tot een unieke club, waar de Full Colour Innercircle-ervaring van dj La Fuente én nachtritten in Fēnix garant staan voor een vurige avond.
 

Ook attracties geopend

 
“Toverland LIVE! draait om samen genieten van een magische festivalsfeer”, vertelt Janou Gelissen, creatief- en commercieel adviseur. “Niet alleen kunnen de bezoekers feesten bij hun favoriete stages, ze kunnen ook een ritje maken in de populairste attracties van Toverland. Daarnaast zijn er verrukkelijke hapjes en drankjes te verkrijgen en zorgen de verrassende acts door het hele park voor magische momenten.”
 
Toverland LIVE! vindt plaats op vrijdag 15 mei 2020 van 19.00 – 00.00 uur. Extra Early Bird tickets zijn vanaf 9 maart 12.00 uur verkrijgbaar via de website van Toverland.
 
Door: Nationale Recreatiegids