Anna Drijver en Raymonde de Kuyper draaien familiefilm in Efteling

Anna Drijver, Levi Otto en Raymonde de Kuyper zijn dit jaar samen met Fockeline Ouwerkerk en Frederik Blom te zien in de nieuwe Nederlandse familiefilm Expeditie Vos. De opnames van het "magische avontuur" vinden binnenkort plaats in de Efteling, maakten distributeur Just Film en producent Messercola Drama woensdag bekend.

Expeditie Vos vertelt over een familie die voor een jaarlijks weekendje samen naar de Efteling gaan. Daar ontdekt de elfjarige Teun (Levi Otto) dat zijn pas overleden opa, die hij heel erg mist, in het park nog een laatste puzzeltocht voor hem achter heeft gelaten. Hoewel de meeste volwassenen denken dat dat onzin is, gaat Teun samen met zijn bijzondere tante Ada (Raymonde de Kuyper) op een spannende missie door het park om erachter te komen wat zijn opa precies voor hem heeft verstopt.

Bob Wilbers

De regie van Expeditie Vos is in handen van Bob Wilbers (Celblok H, Dokter Tinus). Nienke en Job Römer schreven het scenario. De film moet vanaf 16 december in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Door: ANP