Toverland gaat werken met variabele entreeprijzen

Attractiepark Toverland gaat vanaf de start van het zomerseizoen werken met variabele entreeprijzen. Er zullen vier verschillende prijscategorieën komen, gebaseerd op de periode waarin men Toverland bezoekt. Daarnaast worden er online extra hoge kortingen gegeven op tickets die op datum worden gekocht. Dit meldt Toverland.

Een regulier entreebewijs via de website van Toverland zal straks verkrijgbaar zijn vanaf 22,50 euro. Ook is de maximumlengte van het kindertarief verruimd van 120 cm naar 140 cm. De nieuwe entreeprijzen gaan gelden vanaf zaterdag 28 maart.
 

Variabele entreeprijzen

 
De nieuwe entreeprijzen van Toverland zijn verdeeld in vier categorieën: Brons (vanaf 22,50 euro), Zilver (vanaf 26 euro), Goud (vanaf 27 euro) en Platina (vanaf 29 euro). “De nieuwe prijzen zijn gebaseerd op de openingstijden en het bijbehorende parkaanbod”, legt Algemeen Directeur Jean Gelissen jr. uit. “Zo hebben bezoekers tijdens de Midzomeravonden en Halloween Nights een Platina-ticket nodig. Toverland is dan geopend van 10.00 tot 23.00 uur en er worden bovendien extra shows en entertainment ingezet. Dit zorgt voor een grote toegevoegde waarde aan de beleving van de gasten.”
 

Online kortingen

 
Via de website van Toverland kunnen bezoekers entreetickets op datum met kortingen bestellen. Wie minimaal zeven dagen vóór de bezoekdatum een ticket bestelt, ontvangt tot 7 euro korting op de kassaprijs. Bij bestellingen die nul tot zes dagen van tevoren plaatsvinden geldt een korting tot 2 euro op de kassaprijs. De kortingen zijn van toepassing in alle prijscategorieën. “Door te werken met tickets op datum kunnen we nog beter garanderen dat het parkaanbod en de personeelsplanning aansluiten op het aantal bezoekers. Zo zorgen we ervoor dat alle bezoekers een magische dag in Toverland kunnen beleven”, aldus Jean Gelissen. Het is ook mogelijk om online tickets zonder vaste bezoekdatum te bestellen. Deze kosten 33 euro in het voor- en najaar en 36 euro voor een ticket dat het hele zomerseizoen geldig is.
 

Verruiming kindertarief

 
Waar het kindertarief voorheen gold voor kinderen van 90 – 120 centimeter, wordt dit vanaf de voorjaarsvakantie aangepast naar kinderen van 90 – 140 centimeter. Kindertickets zijn via de website van Toverland verkrijgbaar vanaf 17,50 euro. Vanaf 140 centimeter zijn alle attracties van Toverland toegankelijk en is het reguliere entreetarief van toepassing. Voor mindervaliden, rolstoelgebruikers en 60-plussers gelden gereduceerde tarieven. Alle nieuwe entreeprijzen zijn te vinden op de website van Toverland.
 

Verruiming openingstijden

 
Eerder maakte Toverland al bekend dat de openingstijden van het attractiepark dit jaar verlengd worden en dat er meer evenementen plaatsvinden dan ooit. Bezoekers kunnen genieten van maar liefst twaalf Midzomeravonden en veertien Halloween Nights. In de voorjaarsvakantie en de daaropvolgende weekenden zal Toverland tijdens het Pre-season eerder dan ooit tevoren al volledig geopend zijn. Op zaterdag 28 maart is de officiële start van het zomerseizoen en zijn tot en met zondag 8 november dagelijks alle binnen- en buitenattracties geopend.
 
Door: Nationale Recreatiegids