Normal_toverland

Attractiepark Toverland staat tijdens de kerstvakantie in het teken van de Magische Winterweken. Meer dan tweehonderd dennenbomen en duizenden lampjes zorgen voor winterse sferen in het attractiepark. Nieuw dit jaar is The Christmas Coaster, waarbij bezoekers in kerststijl een ritje kunnen maken in lanceerachtbaan Booster Bike. Dit meldt Toverland.

Naast de indoor themagebieden Land van Toos en Wunderwald is tijdens de Magische Winterweken ook het buitengebied Ithaka, met de houten achtbaan Troy, geopend.

Christmas Coaster

Speciaal voor de Magische Winterweken wordt de Booster Bike, een lanceerachtbaan waarbij bezoekers plaatsnemen op motoren, omgetoverd tot The Christmas Coaster. “In de wachtrij sneeuwt het, het station is uitvoerig gedecoreerd en uit de speakers klinken de grootste kersthits”, vertelt Tessa Maessen, Communicatiemanager. “Een ritje in de Booster Bike is deze kerst dus extra magisch.” The Christmas Coaster is te beleven van zaterdag 21 december tot en met zondag 29 december.

Entertainment

In themagebied Ithaka kunnen bezoekers na een ritje in de buitenattracties opwarmen bij het kampvuur met vers geroosterde marshmallows en de sfeervolle muziek van zangact Winterse Klanken. Ook in de indoor werelden is het nodige entertainment te vinden. Zo verrassen de Winter Wonder Verzamelaars iedereen maar al te graag met de wonderen uit hun enorme cadeautjestoren en brengen zij de meest magische musicalliedjes ten gehore.

Door: Nationale Recreatiegids