Normal_efteling-1778435_1920

Vrijgezel en fan van de Efteling? Dan loont een bezoek aan de Facebook-pagina Efteling singles, een initiatief van Anne Sijrier (29). Zij ontdekte dat vrijgezelle Efteling-fans bij elkaar brengen een gat in de datingmarkt is. Dit melden Looopings en Hart van Nederland.

Ooit meldde Sijrier zich aan voor een blind-date-evenement dat de  het pretpark uit Kaatsheuvel organiseerde, maar viel toen buiten de boot. Niet als enige: het animo voor het evenement bleek enorm groot te zijn. En dat bracht haar op het idee zélf vrijgezelle Efteling-fans bij elkaar te brengen.
 

Prins of prinses

 
Ze richtte de besloten groep Efteling singles op. "Voel je welkom in deze groep, waar iedereen zichzelf mag zijn... deze groep is opgericht nadat er veel singles niet mee mochten doen met de Efteling speeddate...iedereen hier is Efteling fan en misschien kom jij hier je prinses of prins wel tegen....", zo valt te lezen op de Facebook-pagina. Iedereen is welkom om zich aan te melden, maar wordt wel aan een screening onderworpen: “Alle berichtjes lezen we goed door. Als iemand zich aanmeldt, scannen we heel zijn of haar profiel”, aldus Sijrier.
 

Duizend singles

 
De groep bestaat inmiddels al uit meer dan duizend single Efteling-fans. Sijrier hoopt dat de groep verder zal blijven groeien. “Er zit geen maximum aan, zolang het maar gezellig is”, zo zegt ze tegenover Omroep Brabant.
 
Door: Nationale Recreatiegids