Normal_kom_op_6_december_in_je_pyjama_naar_artis_en_doe_gratis_de_slaapwandeling._ontdek_de_verhalen_van_artis_in_het_donker._beeld__artis.

Vrijdag 6 december van 17.00 tot 20.00 uur lanceert Artis de Slaapwandeling. Een nieuwe app waarmee je dwaalt door een aardedonker Artis-Park. Iedereen die deze avond in pyjama naar Artis komt, mag de Slaapwandeling gratis als eerste doen. Dit meldt Artis.

De Slaapwandeling-app is sinds kort te downloaden in de App Store en Google Play Store. Als cultureel partner van het Amsterdam Light Festival, stelt Artis niet het licht, maar juist het donker centraal. 
 

Slaapwandeling na sluitingstijd

 
Met de Slaapwandeling dwaal je na sluitingstijd door een donker Artis en Micropia. Langs slapende flamingo’s, lichtgevende paddenstoelen en jagende vleermuizen. Deelnemers ontdekken hoe de natuur zich aanpast aan de duisternis en wat wij mensen hiervan kunnen leren. Wil graag de Slaapwandeling wil doen, maar liever niet in pyjama, kun ookgewoon een toegangskaart kopen. 
 
De Slaapwandeling is te lopen van 6 december tot en met 18 januari. Voor toegangskaarten, informatie en de app, zie de website van Artis.
 
Door: Nationale Recreatiegids