Normal_sinterklaasfeest_op_duinrell__foto_via_persbericht_duinrell__-_bijgesneden

Na het succes van afgelopen negen jaar, wordt Duinrell op 23 en 24 november en 30 november en 1 december 2019 voor het tiende jaar op rij omgetoverd tot het Landgoed van Sinterklaas. In deze weekenden wordt er en keur aan sinterklaasactiviteiten georganiseerd in het attractiepark. Dit meldt Duinrell.

De binnen- en buitenactiviteiten, zoals het swingende SiSaSinterklaasconcert in het theater en het Huis van Sinterklaas, vinden in de feestweekenden allemaal plaats tussen 10.00 uur tot 16.30 uur.
 

SiSaSinterklaasconcert

 
Tijdens het SiSaSinterklaasconcert kunnen de kinderen hun coolste moves laten zien. De Party Pieten maken er samen met zangeres Sita een groot feest van tijdens de Pietendisco. En uiteraard: het SiSaSinterklaasconcert wordt afgesloten met een optreden van niemand minder dan Sinterklaas zelf. 
 

Het Huis van Sinterklaas

 
In het Huis van Sinterklaas ontdekken kinderen waar de Pieten op Duinrell slapen, waar de cadeautjes worden ingepakt en hoe alle verlanglijstjes bij Sinterklaas terechtkomen. Kinderen kunnen een lesje volgen in de Pietenschool en pepernoten proeven in het pepernotenrestaurant.
 

Pietenparade

 
Iedere dag tijdens het Landgoed van Sinterklaas trekken alle Pieten samen met Sinterklaas en Rick de Kikker door het park met de meest spectaculaire wagens. Iedereen mag langs de kant een plekje uitzoeken en genieten van alles wat voorbij komt.
 
Voor alle informatie over het Landgoed van Sinterklaas, zie de website van Duinrell
 
Door: Nationale Recreatiegids