Normal_toverland__foto_bij_persbericht_onderwijsstaking_

Tijdens de landelijke onderwijsstaking op woensdag 6 november zal Toverland nog één laatste keer het volledige attractiepark openstellen voor het publiek. Bezoekers kunnen die dag terecht in alle zes de themagebieden. Daarnaast is er een speciale Toverschool, waarbij leerlingen diverse themalessen kunnen volgen. Dit meldt Toverland. 

Eigenlijk was afgelopen zondag de laatste dag van het zomerseizoen in Toverland. Sindsdien is het winterseizoen gestart, wat betekent dat alleen de twee indoor themagebieden van het attractiepark geopend zijn. Maar dankzij de landelijke onderwijsstaling morgen wordt daar voor één dag een uitzondering op gemaakt. “Door tijdens de onderwijsstaking het volledige park te openen, willen wij gezinnen met kinderen in alle leeftijden nog een éxtra kans geven om van alle attracties in Toverland te genieten”, vertelt Tessa Maessen, communicatiemanager. “Ook bleek de Toverschool die we tijdens de vorige onderwijsstaking geopend hadden een groot succes. Deze keert dan ook terug, met nieuwe lessen.”
 

Toverlanderles

 
Zo komen leerlingen er in de Toverlanderles achter hoe je een échte Toverlandmedewerker kunt worden en vertelt Maximus Müller tijdens de Uitvindersles alles over zijn geliefde bobsleeattractie. Ook aan leerlingen die liever actief bezig zijn is gedacht. Er is een fotospeurtocht door het hele attractiepark en langs wildwaterbaan Djengu River staan letters die samen een woord vormen. Alleen door een ritje over de kolkende rivier te maken, kunnen alle letters gevonden worden.
 

ToverDiploma

 
Alle leerlingen die tenminste drie activiteiten van de Toverschool volgen, ontvangen een speciaal ToverDiploma. Deelname aan de lessen is kosteloos. 
 
Toverland is op 6 november geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Op deze dag gelden de zomertarieven. Voor alle informatie over de speciale openstelling tijdens de onderwijsstaking, zie de website van Toverland.
 
Door: Nationale Recreatiegids