Normal_toverland__halloween_nights__scare_actors

Attractiepark Toverland staat sinds dit weekend in het teken van Halloween, met Halloween Days in de gehele herfstvakantie en Halloween Nights op acht avonden. De Halloween Nights zijn dit jaar spectaculairder dan ooit, met maar liefst honderd scare actors, vijf scare zones, twee spookhuizen, een doolhof en een nieuwe walkthrough experience. Dit meldt Toverland.

De avonden worden om 22.45 uur afgesloten met een magische vuurwerkshow. Tijdens de Halloween Days zijn er spannende Happy Halloween-activiteiten voor de hele familie. 
 

Halloween Nights

 
De Halloween Nights vinden plaats op 15, 16, 17, 18, 19, 25 en 26 oktober, en starten alle avonden om 18.30 uur met een angstaanjagende parade, waarna de scare actors hun intrek nemen in Toverland. Er zijn dit jaar vier nieuwe halloweenbelevingen: in walkthrough experience The Witches Forest betreden waaghalzen het bos aan de rand van Toverland. Tijdens een tien minuten durende tocht over mistige slingerpaadjes dienen zij uit handen te blijven van onheilspellende heksen. Een gekke poppenmaker heeft een nieuw onderkomen gevonden in attractie Villa Fiasko. In spookhuis The Dollhouse presenteert hij zijn levensechte poppencollectie. Wie in een donker bos op zoek durft te gaan naar een verdwenen boswachter, mag zich melden bij spookhuis Fear the Woods. In doolhof Trapped is een boerenfamilie ten prooi gevallen aan een rattenplaag. De uitgang van dit verwilderde doolhof is alleen bereikbaar voor diegenen die de ratten te slim af zijn.
 

Nieuwe fonteinenshow

 
De succesvolle scare zones Morgana’s Frozen Souls, Shadows of the Sea, Cirque, DesTroy en Fiesta de los Muertos keren dit jaar terug naar Toverland. De laatstgenoemde scare zone krijgt een nieuwe fonteinenshow, die perfect bij het Mexicaanse dodenfeest past. De Halloween Nights worden afgesloten met de spectaculaire vuurwerkshow Discover Your Own Fear, waarin de strijd tussen duistere en goede magie centraal staat.
 

Halloween Days

 
Speciaal voor de Halloween Days, dagelijks tot en met 27 oktober, hebben fladderende spoken, griezelige heksen en talloze pompoenen hun intrek genomen in het overdekte themagebied het Land van Toos. Drie keer per dag wordt de Halloween-show Het mysterie in het spookhuis opgevoerd, waarin de toverbroertjes Bertus en Jaapie een spannend avontuur beleven. Daarnaast kunnen bezoekers ronddwalen in het Griezel Labyrinth, toverdrank brouwen met de heksen en hun angsten laten meten bij de gekke professor dr. Fool.
 
Voor alle informatie over de Halloween Days en Halloween Nights, zie de website van Toverland.
 
Door: Nationale Recreatiegids