Logo_halloweenclown

In oktober organiseert Walibi Holland voor de 19e keer Halloween Fright Nights. Dit jaar is het thema Enter Insanity, waarbij de gasten kennismaken met alle freaky persoonlijkheden van Eddie de Clown. Daarnaast vindt dit jaar ook de eerste editie plaats van Halloween Spooky Days: een dagevenement voor kinderen tot 12 jaar. Dit meldt Walibi Holland.

Voor echte HFN-fans is Eddie de Clown geen onbekende, al dertien jaar is hij het Halloween-icoon van het pretpark in Biddinghuizen. Dit jaar maken deelnemers door het hele park kennis met de verschillende freaky persoonlijkheden die in Eddies hoofd strijden om alleenheerschappij. 
 

Vier nieuwe Scare Zones

 
Naast een bloedstollend thema, maken gasten tijdens Halloween Fright Nights kennis met vier nieuwe Scare Zones: Eddie’s Festival of Freaks, Tangled Twigs, Villains en Nightmares. In de eerste viert Eddie dat hij dertien jaar aan het hoofd staat van de Halloween Fright Nights; in Tangled Twigs bevinden bezoekers zich in een bezeten natuurgebied, in Villains staan slechterikken centraal; en Nightmares is één grote boze droom.
 

Halloween Spooky Days: voor monsters tot 12 jaar

 
Naast het beruchte Halloween Fright Nights organiseert Walibi Holland nu ook een dagvariant voor kinderen tot 12 jaar: Halloween Spooky Days. Het evenement vindt plaats op alle Halloween Fright Nights-dagen, evenals op alle dagen in de herfstvakantie. Tussen het bezoeken van de attracties door kunnen kinderen oog in oog komen te staan met spooky freaks, én Daysee, de mascotte van Halloween Spooky Days. 
 

Anti-monster-spray

 
Halloween Spooky Days vindt overdag plaats, van 10.00 tot 17.00 uur. Naast alle attracties zijn ook de poorten van de Scare Zones Firepit, Campsite the Sunshine en Pirate’s Cove en het Haunted House Spooky Manor geopend. Deze locaties worden bewoond door griezelige figuren die spannende acts opvoeren. Met behulp van anti-monster-spray kunnen kinderen de freaks van zich afhouden en met de speciale anti-monster-badge zijn ze zelfs over het hele park veilig voor de scare actors. De badge wordt bij de entree van Walibi Holland uitgedeeld.
 
Tijdens Halloween Spooky Days is het toegestaan dat kinderen tot 12 jaar verkleed en geschminkt naar het park komen. Voor Halloween Fright Nights geldt dit niet.
 
Meer informatie over de Halloween Spooky Days en de Halloween Fright Nights is te vinden via de website van Walibi Holland. Hier zijn ook de exacte data van de evenementen terug te vinden, en kunnen er tickets worden gekocht.
 
Door: Nationale Recreatiegids