Normal_scot_en_muriel__zomershow_duinrell__illusionisten__rechtenvrije_foto_via_persbericht_duinrell

Vijftig jaar nadat Neil Armstrong de eerste voet op de maan zette lanceert Duinrell een nieuwe zomershow, waarbij illusionisten Scott en Muriel als astronauten op avontuur gaan. De show van de Accidental Illusionists Scott & Muriel toont perfect uitgewerkte mislukkingen. Dit meldt Duinrell. 

De magieshow van Scott & Muriel is tot en met 1 september drie keer per dag te zien in het Zomertheater van Duinrell. Scott & Muriel stappen hierbij in hun eigen ludieke ruimteschip en gaan vanaf Cape Duinrell op avontuur. “Meer zeggen we niet, anders verklappen we te veel en dat is jammer als je de show nog wilt zien …”, licht een woordvoerster van Duinrell toe.
 

SCOTT & MURIEL

 
Het duo Scott & Muriel werkt dit jaar precies 20 jaar samen. Ze hebben zichzelf omgedoopt tot The Accidental Illusionists: illusionisten die zichzelf niet al te serieus nemen. Alles in hun shows gaat mis, maar in praktijk wordt de show zorgvuldig gepland en geconstrueerd om de perfecte illusie van een hilarische mislukking te creëren. "Alles draait om het verrassen van mensen, het publiek aan het lachen krijgen en ze vervolgens enorm verbazen met onze magie", licht de Nederlandse Muriel Brugman toe. In 1999 zijn Scott & Muriel de samenwerking aangegaan. Tijdens hun carrière werden ze Wereldkampioen en wonnen ze talloze prijzen in Monte Carlo tijdens het Internationale Circus Festival.
 
Meer informatie over de zomershow is te vinden via de website van Duinrell
 
Door: Nationale Recreatiegids