Normal_toverland__vuurwerk

Toverland werd afgelopen zondag 18 jaar. Om deze volwassen mijlpaal te vieren geeft het Limburgse attractiepark een abonnement weg dat vijf personen voor een periode van 18 jaar toegang verschaft tot het park. Om hiervoor in aanmerking te komen, roept het pretpark iedereen op om hun meest magische herinnering met hen te delen. Dit meldt Toverland.

Attractiepark Toverland begon in 2001 met het overdekte themagebied het Land van Toos en verwelkomde dat jaar 175.000 bezoekers. Toverland kenmerkte zich de afgelopen jaren door snelle groei: er vonden diverse grote parkuitbreidingen plaats en inmiddels kent het attractiepark zes themagebieden met in totaal 35 attracties en shows. Magie staat in alle themagebieden centraal. Vorig jaar bracht een recordaantal van 812.000 gasten een bezoek aan Toverland. Zij waardeerden het attractiepark met een gasttevredenheid van een 9.
 

Mooiste herinnering

 
"Wij willen samen met onze bezoekers terugdenken aan 18 jaar Toverland", vertelt Carin van Berkel, Commercieel Directeur. "Al 18 jaar lang, elke dag, stellen wij alles in het werk om onze gasten magische geluksmomenten te bezorgen. Nu we jarig zijn kunnen we ons geen beter cadeau wensen dan van gasten te horen welke mooie momenten ze tijdens een bezoek aan Toverland hebben beleefd. Wij roepen iedereen dan ook op om op een zo creatief mogelijke manier hun mooiste herinnering aan Toverland met ons te delen." De deelnemer met de meest magische herinnering krijgt voor zichzelf en vier familieleden of vrienden abonnementen voor een periode van 18 jaar voor Toverland cadeau.
 

Herinneringen delen en beoordelen

 
De komende achttien dagen, tot en met dinsdag 11 juni 2019, kunnen de herinneringen ingestuurd worden. Daarna kiest een jury bestaande uit medewerkers en de directie van Toverland uit alle inzendingen de top 18 herinneringen die het meest magisch zijn uitgewerkt. Van donderdag 20 juni tot en met zaterdag 29 juni krijgt vervolgens iedereen de kans om via de website van Toverland te stemmen op hun favoriet uit de top 18. De inzending met de meeste stemmen wordt op zondag 30 juni uitgeroepen tot winnaar van de vijf abonnementen. Op zaterdag 6 juli is tenslotte de feestelijke prijsuitreiking bij Toverland. 
 
Meer informatie over de actie is te vinden via de speciale 18-jaar-Toverland-pagina op de website van het pretpark. 
 
Door: Nationale Recreatiegids