Normal_toverland__halloween_nights__scare_actor

Attractiepark Toverland in het Limburgse Sevenum is voor een Halloween-evenement op zoek naar meer dan honderd acteurs die in de huid van een groot aantal angstaanjagende karakters wil kruipen. Ze zijn nodig tijdens zeven avonden in oktober, wanneer de Halloween Nights plaatsvinden. Dit meldt Toverland.

De Halloween Nights in Toverland worden groter dan vorig jaar. Het attractiepark zal een kwart meer zogeheten scare actors inzetten om de bezoekers schrik aan te jagen in daarvoor aangewezen zones en spookhuizen. 
 

Passie voor griezelen

 
Aanmelden voor de audities is vanaf nu mogelijk. "Tijdens de audities bekijken we welke acteurs het beste passen bij de diverse karakterrollen die we dit jaar gaan inzetten", vertelt David Slob, Creatief Leider Entertainment. "Iedereen met een passie voor griezelen kan zich opgeven."
 

Sinds 2001

 
Al sinds de opening van Toverland in 2001 vinden er Halloween Nights in het attractiepark plaats. Sindsdien wordt het evenemenet ieder jaar groter. Zo worden er dit jaar niet alleen meer acteurs ingezet, maar wordt er ook een extra avond aan het evenement toegevoegd. Tijdens de Halloween Nights wordt het park verdeeld in verschillende scare zones, waarin licht, geluid, speciale effecten en decor op elkaar zijn afgestemd. Daarnaast worden er diverse extra spookhuizen ingericht. 
 

Halloween Days

 
Tijdens de herfstvakantie van 12 oktober tot en met 27 oktober vinden voor de jongere bezoekers tot 12 jaar tevens de vriendelijke Halloween Days plaats. Ook hiervoor worden scare actors gezocht.
 

Audities

 
Via de website van Toverland is meer informatie te vinden over de Halloweeen Nights, en over de audities voor scare actor. Geïnteresseerden kunnen zich daar vanaf heden voor aanmelden.
 
Door: Nationale Recreatiegids