Normal_billybird_park__hemelrijk__volkel__-_2

Over exact een maand opent in BillyBird Park Hemelrijk de Oervallei: een heuvelachtige natuurspeeltuin waar kinderen onder meer op zoek kunnen naar goud en fossielen. Het is niet de enige vernieuwing van het Noord-Brabantse familiepark, dat 31 maart weer opengaat voor publiek. Dit meldt BillyBird Park Hemelrijk.

Behalve de Oervallei is er een geheel nieuwe ligweide aangelegd en een beachvolleybalveld met extra fijn zand. Ook de De Ballenfabriek – een overdekte attractie waar ballen onontkoombaar zijn – en Het Speelcircus – vol wiebelbruggen en bewegende vloeren – zijn nieuw.
 

Happy Together

 
Vanaf 31 maart kan het publiek kennismaken met al deze onderdelen; op die dag opent het park weer voor een nieuw seizoen. Dit doet het onder de noemer Happy Together: iedereen die dan het park bezoekt mag gratis één introducé meenemen. Wie wil kan dan ook meedoen aan een race op een van de grootste stormbanen van Nederland. 
 

Nog éven geduld

 
Voor de Oervallei moet het publiek nog iets meer geduld hebben: die gaat open op 21 april. Naast goud, fossielen en heuvels biedt deze nieuwe outdoor attractie ook enorme schommels van elf meter hoog. Voor meer informatie, impressies en tickets, zie de website van BilyBird Park Hemelrijk.  
 
Door: Nationale Recreatiegids