Normal_schedel_met_roos__beeld_bij_perbericht_the_amsterdam__dungeon__-_valentijnsactie__liefdesverdriet__break-upservice

The Amsterdam Dungeon komt met een tegenhanger van je geliefde in het zonnetje zetten op Valentijnsdag: een break-up-service; speciaal voor mensen die zelf niet bij machte zijn het met iemand uit te maken. Dit meldt The Amsterdam Dungeon.

Amsterdam Dungeon (letterlijk vertaald: Amsterdamse kerker) is een museum waar interactieve rondleidingen worden aangeboden die bezoekers langs vijfhonderd jaar Amsterdamse geschiedenis loodsen. Het publiek angst inboezemen en laten schrikken is hier een belangrijk onderdeel van. De huidige Valentijnsactie sluit daar bij aan: met de break-up-service wil Amsterdam Dungeon mensen de gelegenheid bieden hun partners de stuipen op het lijf te jagen.
 

Formulier

 
Wie het uitmaken graag wil uitbesteden aan de Amsterdam Dungeon laat daarvoor de gegevens van zichzelf en degene met wie de relatie moet worden beëindigd achter op de website van het museum. Daar is een speciaal formulier te vinden. De Amsterdam Dungeon regelt vervolgens de rest. Volgens het persbericht zijn er al teintallen aanvragen via die weg ingediend. 
 
Door: Nationale Recreatiegids