Normal_dino

De voormalige vliegbasis Twenthe bij Enschede wordt deze zomer het domein van 57 bewegende dinoreplica’s. Ondernemer Tim Lammers is de drijvende kracht achter het kostbare project: "ik geloof er heilig in." Dit meldt Tubantia.

Het is niet de eerste keer dat de replica's van de dinosaurussen te zien zullen zijn in Nederland. Eerder hadden ze al een plek in de Jaarbeurs Utrecht en afgelopen najaar waren ze nog in de Arnhemse dierentuin Burgers' Zoo. De Enschedeër Tim Lammers is daar marketingmanager, en heeft vanuit die functie veel ervaring in het organiseren van evenementen. Een grote wens was al langer om dat ook eens in thuisstad Eneschede te doen, en met het organiseren van Dinopark Twente gaat deze droom nu in vervulling. "Enschede doet het  goed op de evenementenmarkt. Maar er is niet zoveel te doen voor jonge kinderen. Dat kun je roepen, of je gaat er zelf wat aan doen", aldus Lammers. Ondanks al zijn organisatie-ervaring vindt hij het toch een spannend project: "Het vraagt een beste investering en kost nog heel veel werk, maar ik  heb er ook heel veel zin in." Om quit te draaien moeten er minstens 25.000 bezoekers op af komen. "Je weet nooit zeker hoe zoiets gaat lopen, maar dat moet toch haalbaar zijn: ik geloof er heilig in", vertelt Lammers.

Dinopark Twente zal gedurende de hele zomervakantie geopend zijn, van 13 juli tot en met 25 augustus 2019. De website is nog in wording, maar inschrijven voor een bezoek kan al wel: www.dinopark-twenteairport.nl.

Door: redactie Nationale Recreatiegids