Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Een gratis camping voor gezinnen in Zoetermeer: kamperen, eten en zwemmen

Door Nationale Recreatiegids / Fleur Zomer
schedule 4 min
location_on [xx]km
camping
In Zoetermeer bevindt zich een bijzondere camping waar gezinnen kosteloos kunnen genieten van een kampeervakantie. Deze unieke camping biedt niet alleen gratis verblijf, maar ook gratis maaltijden en toegang tot het zwembad. Dit meldt het Algemeen Dagblad.

Gratis verblijf

De camping in Zoetermeer biedt gezinnen de mogelijkheid om gratis te kamperen. Met ruime kampeerplaatsen en moderne voorzieningen kunnen gasten hier genieten van een comfortabel verblijf zonder kosten.

Gratis maaltijden

Wat deze camping echt uniek maakt, is dat alle maaltijden gratis worden verstrekt aan de gasten. Van ontbijt tot diner, gezinnen hoeven zich geen zorgen te maken over de kosten van voedsel. Dit maakt de campingervaring niet alleen betaalbaar, maar ook erg gastvrij.

Gratis toegang tot het zwembad

Naast gratis kamperen en maaltijden, hebben gasten ook gratis toegang tot het nabijgelegen zwembad. Dit zorgt voor extra plezier en ontspanning tijdens het verblijf op de camping, vooral op warme zomerdagen.

Familie-georiënteerde activiteiten

De camping organiseert ook diverse familie-georiënteerde activiteiten en entertainment, zoals spelletjesavonden, kampvuren en gezamenlijke barbecues. Hierdoor kunnen gezinnen samen mooie herinneringen creëren en nieuwe vrienden maken.

Gemeenschapsgevoel en samenwerking

Deze camping draait om gemeenschapsgevoel en samenwerking. Gasten worden aangemoedigd om elkaar te helpen en te ondersteunen, waardoor een warme en vriendelijke sfeer ontstaat die uniek is voor deze camping.

Duurzame praktijken

Naast het bieden van gratis voorzieningen, streeft de camping ook naar duurzame praktijken. Door gebruik te maken van groene energie, recycling en milieubewuste initiatieven, wordt er bijgedragen aan een betere toekomst voor het milieu.

Kortom, de gratis camping voor gezinnen in Zoetermeer biedt een unieke en gastvrije kampeerervaring waar gezinnen kunnen genieten van kosteloos verblijf, maaltijden en zwemplezier. Met een focus op gemeenschapsgevoel, duurzaamheid en familie-georiënteerde activiteiten, is deze camping een ware parel voor kampeerliefhebbers.

21 juni '24 (12:48)

Alle bezwaren tegen Roompot-vakantiepark Veessen ongegrond verklaard

Alle 22 bezwaren tegen de komst van het vakantiepark bij Veessen zijn ongegrond verklaard. Volgens Rijkswaterstaat is de bouw ervan niet in strijd met de strengere regels voor buitendijkse bebouwing. Renovatie van bestaande bouw is namelijk toegestaan en Roompot doet een beroep op deze uitzondering. Dit meldt Rivierverhalen.

20 juni '24 (10:58)

Gemeente voert handhavingscontrole uit op Villapark Panjevaart

Villapark Panjevaart wordt de afgelopen jaren niet meer recreatief gebruikt, maar voor huisvesting van arbeidsmigranten. De gemeente Halderberge voerde deze week een handhavingscontrole uit om vast te stellen wie er op het Villapark verblijven en waar. Dit meldt de gemeente. 

19 juni '24 (14:24)

EuroParcs start met bouw Enkhuizerzand: dit gaat er allemaal gebeuren

Een langlopend project in de gemeente Enkhuizen wordt nu ingekleurd. De afgelopen maanden is vakantieparkexploitant EuroParcs druk bezig geweest om een deel van het Enkhuizerzand klaar te stomen voor de bouw van een vakantiepark. Daar komen in totaal 126 vakantiewoningen te staan. Ook wordt het recreatiegebied op de schop genomen, melden gemeente Enkhuizen en Ons Westfriesland.

19 juni '24 (11:42)

Bungaloweigenaar moet zonnepanelen van dak vakantiehuis verwijderen

De rechtbank in Noord-Holland heeft bepaald dat de eigenaar van een bungalow op vakantiepark ‘t Geestemerambacht in Schoorldam de zonnepanelen op het dak moet verwijderen. Dit zou in strijd zijn met de erfpachtvoorwaarden, meldt Solar Magazine.

18 juni '24 (14:19)

Provincie Zeeland vraagt Roompot af te zien van verhuizing

De provincie Zeeland roept Roompot Vakantieparken op af te zien van de voorgenomen verhuizing van het hoofdkantoor van Goes naar Amsterdam. Gedeputeerde Staten wijzen onder meer op de gevolgen voor het personeel als het recreatiebedrijf de verhuizing doorzet.

18 juni '24 (10:13)

Camping in Ermelo eerste in Nederland met predicaat hofleverancier

Bakkers en bloemisten gingen deze onderneming al voor. Nu kan een camping in Ermelo zich ook achter deze bedrijven scharen. Camping De Paalberg heeft als eerste en momenteel ook enige camping de onderscheiding als hofleverancier ontvangen. “Het is alsof we de Champions League hebben gewonnen.” Dat meldt RTL Nieuws.

18 juni '24 ( 9:48)

NVM: run op vakantiewoningen nam af in 2023

Vorig jaar zijn er een derde minder vakantiewoningen verkocht dan in 2022. Daarmee zijn de aantallen lager dan in de topjaren 2021 en 2022. Dit blijkt uit het onderzoeksrapport ‘De Nederlandse markt voor recreatiewoningen, 2023’ van NVM. Wel is de gemiddelde prijs voor een vakantiewoningen licht gestegen in vergelijking met 2022. In 2023 betaalde je gemiddeld 228.000 euro voor een vakantiewoning. Dat meldt NVM.

17 juni '24 (11:28)

Vermoedelijke brandstichting op vakantiepark Hooge Mierde

Afgelopen zaterdagavond woedde er een brand in twee chalets op vakantiepark Zwartven aan de Park Zwartven in Hooge Mierde. De politie vermoedt dat de brand is aangestoken. Er waren geen mensen in de chalets doen de brand uitbrak, meldt 112Brabant.

14 juni '24 (12:51)

Plekje op camping Prinsenmeer kan worden geboekt, maar is nog wel even dicht (dus doe het niet)

Na maanden heeft de nieuwe exploitant van Camping Prinsenmeer in Ommel een vergunning aangevraagd. Dat laat de gemeente Asten weten, meldt Omroep Brabant. De nieuwe uitbater nam de camping over van televisiebekendheid Peter Gillis. Ondanks dat deze nog enige maanden gesloten blijft, kan je nog steeds een vakantie boeken via de website.

14 juni '24 ( 8:54)

Roompot betaalde 1,4 miljoen euro te weinig toeristenbelasting

Roompot moet aan de Zeeuwse gemeente Noord-Beveland 1,4 miljoen euro extra toeristenbelasting betalen voor de jaren 2019 tot en met 2022. Het vakantiepark had in die periode te weinig afgedragen aan de gemeente.