Eigenaren van chalets op vakantiepark in Beekbergen zijn klaar met al het geweld

Door Johanne Levinsky
2 min
Het aantal geweldsincidenten op een vakantiepark in Beekbergen raakt eigenaren van chalets. Ze hebben er schoon genoeg van, net als van de hoge doorstroom van kortstondige bewoners. In de nacht van zondag op maandag vond er een steekpartij plaats, waarna één persoon is overleden. Dit meldt Omroep Gelderland. 

Afgelopen zondagnacht raakten een 21- en 32-jarige man gewond tijdens een steekpartij met een ander. Een van de slachtoffers is aan zijn verwondingen overleden. Het incident vond plaats bij een chalet dat wordt verhuurd aan arbeidsmigranten.

Meer toezicht door gemeente

De eigenaren van chalets op het park in Beekbergen trekken aan de bel.  Ze eisen meer toezicht door de gemeente en willen hun rust terug. Ook de parkbeheerder maakt zich zorgen. Het steekincident staat namelijk niet op zichzelf. Enkele weken geleden moest de politie komen opdraven na een incident met drank en drugs, waarbij mensen uit een chalet zijn gehaald. Volgens een bewoner komt de onrust deels door de wisselingen van bewoners in de huisjes van arbeidsmigranten. “Het is een komen en gaan van mensen en er is gedoe.”