Hotel Okura serveert Japanse lekkernijen in eigen pop-up store

Door Marian van Reesch
3 min

Hotel Okura verkoopt tot 3 september ambachtelijke patisserie in hun pop-up store Pop-up Pastry. De sandwiches en zoete lekkernijen zijn geïnspireerd door Japan, en worden gemaakt door een speciaal samengesteld team onder leiding van Executive Pastry Chef Iiro Heinila. Dit meldt Hospitality Management.

Het aanbod bestaat onder andere uit Japanse fruit sando-sandwiches en macarons met smaken als matcha-pistache, chocolade-sesam en sobacha-vanille te vinden. Verder zijn er ook luxe taartjes en bonbons volop aanwezig. Zowel gasten van het hotel als voorbijgangers kunnen een vorkje meeprikken bij Pop-up Pastry.

Aandacht voor detail

Chef Heinila is enthousiast over het nieuwe project: “Patisserie is een van de meesterlijke ambachten binnen Hotel Okura Amsterdam. Samen met mijn team maken wij elke dag culinaire creaties op hoog niveau met aandacht voor elk detail. Hier zet ik met liefde mijn handtekening onder. Of je nu een hotelgast bent of een van onze buren, deze tijdelijke exclusieve patisserie-ervaring belooft een onvergetelijke verwennerij te worden.”

“We zijn verheugd om deze exclusieve pop-up patisserie te hosten en gasten een heerlijke reis door de wereld van zoetigheden te bieden,” voegt Jeroen Taillie, de Director of Food & Beverage van het hotel toe. “Hotel Okura Amsterdam is altijd toegewijd aan het bieden van buitengewone culinaire ervaringen en deze pop-up shop is een nieuwe manier om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Laat u betoveren door delicate smaken, prachtige presentatie en aandacht voor detail.”

Door: Nationale Recreatiegids / Marian van Reesch

Afbeelding: Hotel Okura