Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Hotel Okura serveert Japanse lekkernijen in eigen pop-up store

Door Marian van Reesch
schedule 3 min
Hotel Okura serveert Japanse lekkernijen in eigen pop-up store

Hotel Okura verkoopt tot 3 september ambachtelijke patisserie in hun pop-up store Pop-up Pastry. De sandwiches en zoete lekkernijen zijn geïnspireerd door Japan, en worden gemaakt door een speciaal samengesteld team onder leiding van Executive Pastry Chef Iiro Heinila. Dit meldt Hospitality Management.

Het aanbod bestaat onder andere uit Japanse fruit sando-sandwiches en macarons met smaken als matcha-pistache, chocolade-sesam en sobacha-vanille te vinden. Verder zijn er ook luxe taartjes en bonbons volop aanwezig. Zowel gasten van het hotel als voorbijgangers kunnen een vorkje meeprikken bij Pop-up Pastry.

Aandacht voor detail

Chef Heinila is enthousiast over het nieuwe project: “Patisserie is een van de meesterlijke ambachten binnen Hotel Okura Amsterdam. Samen met mijn team maken wij elke dag culinaire creaties op hoog niveau met aandacht voor elk detail. Hier zet ik met liefde mijn handtekening onder. Of je nu een hotelgast bent of een van onze buren, deze tijdelijke exclusieve patisserie-ervaring belooft een onvergetelijke verwennerij te worden.”

“We zijn verheugd om deze exclusieve pop-up patisserie te hosten en gasten een heerlijke reis door de wereld van zoetigheden te bieden,” voegt Jeroen Taillie, de Director of Food & Beverage van het hotel toe. “Hotel Okura Amsterdam is altijd toegewijd aan het bieden van buitengewone culinaire ervaringen en deze pop-up shop is een nieuwe manier om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Laat u betoveren door delicate smaken, prachtige presentatie en aandacht voor detail.”

Door: Nationale Recreatiegids / Marian van Reesch

Afbeelding: Hotel Okura

20 september '23 ( 9:55)

Bouw luxe vakantiepark op Zwarte Bergen vertraagd door gestegen kosten

Op de plek waar voorheen vakantiepark Zwarte Bergen in Luyksgestel stond, moet een geheel nieuw, luxe vakantiepark komen te staan, Forest Village Bergeijk. De start van de bouw stond gepland voor het voorjaar van 2024. Door gestegen bouwkosten hebben de ontwikkelaars echter vertraging opgelopen. Nu wordt verwacht dat de eerste schop in het najaar in de grond gaat. Dat meldt ED.

19 september '23 (15:04)

Zuid-Holland houdt voet bij stuk: geen permanente bewoning van vakantiehuizen

Moet het toegestaan worden om permanent in een vakantiehuis te wonen? Veel bewoners en de gemeente Nieuwkoop vinden van wel, maar de provincie Zuid-Holland houdt vol dat zij dit niet willen en dat erom blijven vragen geen zin heeft. Dat meldt het AD.

18 september '23 (12:43)

Asielzoekers kunnen één nacht in hotel in Reusel slapen voordat zij doorreizen naar azc

Als het niet meteen lukt om nieuwe asielzoekers te registreren, kunnen ze de nacht doorbrengen in een hotel in het Brabantse Reusel, aan de grens met België. De volgende ochtend worden ze dan naar het asielzoekerscentrum in Budel gebracht voor de aanmelding. Daarna gaan ze naar een plek ergens anders in Nederland.

18 september '23 (11:04)

Eigenaren vakantiepark Twente zien opvang vluchteling als adempauze

De aankomende twee jaar wordt vakantiepark Finspark Herikersberg bij Markelo verhuurd aan de gemeente Hof van Twente voor de opvang van Oekraïense vluchtelingen. Dat geeft de nieuwe eigenaren van het vakantiepark tijd en geld om de toekomst van het park vast te stellen en vervolgens het plan uit te voeren. Dat meldt het AD.

15 september '23 ( 8:46)

Actiegroepen: Limburg moet meer doen tegen wildgroei vakantieparken

De provincie Limburg moet en kan meer doen om de wildgroei van vakantieparken in de Limburgse natuur te stoppen. Zeven actie- en milieugroepen dringen daar vrijdagmiddag op aan tijdens een commissievergadering van de provincie. Gedeputeerde Staten (GS) stellen zich vooralsnog op het standpunt dat de provincie weinig kan doen tegen initiatieven voor nieuwe vakantieparken als ze binnen een gemeentelijk bestemmingsplan passen.

13 september '23 (12:06)

Bewoner Arnhems vakantiepark doet aangifte van schietpartij waar Gillis bij was

Een bewoner op het Arnhemse vakantiepark dat in handen is van Peter Gillis heeft aangifte gedaan van verschillende misstanden op het park. Het gaat om aangiftes over incidenten van de afgelopen paar jaar. Zo is er onder andere aangifte gedaan voor een schietpartij op het park, waar ook Gillis bij aanwezig zou zijn, meldt Omroep Gelderland.

13 september '23 ( 9:15)

Mark Gillis legt zich neer bij uitspraak van de rechter

Mark Gillis, de zoon van Peter, accepteert de uitspraak van de rechter dinsdag in zijn mishandelingszaak. "Ik heb vanaf het begin gezegd: ik sta wel achter de rechter", zei de Massa Is Kassa-ster voor de camera van RTL Boulevard.

12 september '23 (11:12)

Petitie tegen vakantiepark in Cottessen10.000 keer ondertekend

Een petitie tegen de komst van een nieuw vakantiepark bij Cottessen is inmiddels al meer dan 10.000 keer ondertekend. Afgelopen maandag werd de petitie overhandigd aan het gemeentebestuur, meldt 1Limburg.

12 september '23 ( 8:42)

Kamerprijzen Nederlandse hotels stijgen naar recordhoogte

De gemiddelde prijs voor een kamer in een Nederlands hotel is vorig jaar gestegen tot een recordhoogte. Dit meldt adviesbureau Horwath HTL, dat dinsdag met een jaarlijks rapport komt. De gemiddelde prijzen voor hotelkamers zijn gestegen vanwege de hoge inflatie en zullen naar verwachting dit jaar nog hoger uitkomen.

08 september '23 (11:46)

Burgemeester doet aangifte om bedreiging van ‘illegale’ bewoner vakantiepark Arnhem

Een ruzie tussen een bewoner van Vakantiepark Arnhem en de gemeente is uit de hand aan het lopen. Een bewoner op het park moet na een uitspraak van de rechter zijn vakantiewoning verlaten. Vervolgens stuurde hij een dreigende mail naar de gemeente. Woensdagavond bracht de politie hem een bezoekje. Ook heeft burgemeester Marcouch aangifte gedaan vanwege het bedreigen van een collega, meldt de Gelderlander.