Opknapbeurt Efteling Hotel in de startblokken

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min
De komende tijd gaat het Efteling Hotel er iets magischer uitzien dan het normaal doet. De stijgers die tegen de muur aan staan tekenen de start van de verbouwing aan de buitengevel van het gebouw dat dateert uit 1992. Zo krijgen de raamkozijnen een nieuwe kleur en worden ook de bekende oranje koepeldaken voorzien van een ander kleurtje. Dat meldt Looopings.

Tijdens de verbouwing kunnen gasten gewoon blijven overnachten in het hotel. Daar zijn al een deel van de nieuwe donkerblauwe accenten aan de kozijnen aangebracht. Er is in verband met de verbouwing een houten overkapping bij de hoofdingang van het hotel gezet.

Mensen die een overnachting in het hotel willen boeken krijgen wel een melding van de Efteling: “Goed om te weten: in de geselecteerde periode vindt er onderhoud plaats aan de buitenkant van het Efteling Hotel,” staat er afgebeeld. “We doen ons uiterste best om je zo weinig mogelijk hinder te laten ondervinden van de werkzaamheden.”

‘Compleet andere aanblik’

Bij de aankondiging van de verbouwing beloofde de Efteling ‘een compleet andere aanblik’. De klus moet rond de zomer geklaard zijn. Zo krijgt ook de benedenverdieping van het hotel een nieuw aanblik, met in ieder geval een andere indeling.

Door: Nationale Recreatiegids