Hotel Parc Broekhuizen is het nieuwste lid van Romantik Hotels

Hotel Parc Broekhuizen sluit zich aan bij Romantik Hotels & Restaurants. Dit is een samenwerkingsverband tussen 200 onafhankelijke hotels in Europa. Hotel Parc Broekhuizen ligt op een landgoed in Leersum, in het natuurgebied de Utrechtse Heuvelrug. Dit meldt Hospitality Management.

Het landgoed is jarenlang verbouwd, waarna het in 2016 haar deuren kon openen voor gasten. Door deel te gaan nemen aan Romantik Hotels wil Parc Broekhuizen meer inzetten op het aantrekken van internationale gasten.

De CEO van Romantik Hotels & Restaurants, Thomas Edelkamp, spreekt zijn blijdschap uit over de komst van het nieuwste lid. Hij stelt dat zij hiermee hun portfolio in Nederland ‘met een fantastische bestemming’ uitbreiden en dat het hotel ‘een juweel’ is in de wereld van zelfstandige hotels.

Restaurant Voltaire en Bistro LOF

In het hotel vinden gasten ook een culinair aanbod. Het restaurant Voltaire heeft sinds 2018 een Michelinster en typeert zijn gerechten met de woorden vers, fris en elegant. Veel van de producten die in de keuken worden gebruikt komen uit een eigen moestuin of uit de directe omgeving.

Daarnaast kunnen gasten bij Bistro LOF terecht voor een lunch of borrel in een rustige sfeer. Aankomende mei organiseert het hotel het evenement ‘Chefs at the Parc’, waar in sterrenchefs met in totaal meer dan vijftig sterren drie dagen lang gaan koken.

Door: Nationale Recreatiegids