Luxury Suites Amsterdam wordt onderdeel van WorldHotels Elite collectie

De Luxury Suites Amsterdam gaan deel uitmaken van WorldHotels Elite collectie, zo maakt WorldHotels recent bekend. Get wordt het eerste hotel van het merk in Amsterdam. In het oude hart van de stad op een verborgen eiland staat Luxury Suites Amsterdam. Daar worden gasten meegenomen in de geschiedenis van de stad, terwijl zij tegelijkertijd het moderne Amsterdam te zien krijgen. Dit meldt Hospitality Management.

In het hotel vind je 25 suites, vele met een Frans balkon met uitzicht over de gracht. In het hotel kunnen mensen aanschuiven in de lounge en er is een fitnessruimte aanwezig. De bezoekers krijgen via een Golden Key Concierge-service persoonlijke assistentie en aanbevelingen, zoals gratis privé-transport naar Schiphol. De vicepresident van WorldHotels, Wytze van den Berg, geeft aan dat zij ‘erg blij zijn’ met de toevoeging van Luxury Suites Amsterdam aan hun portfolio.

Het hotel is gelegen aan de gracht van Amsterdam, de Oudeschans. Op het verborgen eiland kunnen gasten rust vinden in de drukke stad, maar is alles wat Amsterdam te bieden heeft op loopafstand. De directeur van Luxury Suites Amsterdam, Eric Lambermont, vindt het een eer om onderdeel uit te maken van de WorldHotels Elite collectie: “We verheugen ons op de samenwerking met WorldHotels om ons aanbod aan onze gasten naar een hoger niveau te tillen.”

WorldHotels Collection

WorldHotels Collection is een particulier soft brand-hotel binnen BWH Hotel Group. De collectie is in het leven geblazen door hoteliers die ‘toegewijd zijn aan de kunst van gastvrijheid’. In 2021 vierde zij het 50-jarige jubileum en bestaat uit vier collecties, WorldHotels Luxury, WorldHotels Elite, WorldHotels Distinctive en WorldHotels Crafted.

Door: Nationale Recreatiegids