Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add

Luxury Suites Amsterdam wordt onderdeel van WorldHotels Elite collectie

Door Redactie Nationale recreatiegids
schedule 3 min
location_on [xx]km
Luxury Suites Amsterdam wordt onderdeel van WorldHotels Elite collectie
De Luxury Suites Amsterdam gaan deel uitmaken van WorldHotels Elite collectie, zo maakt WorldHotels recent bekend. Get wordt het eerste hotel van het merk in Amsterdam. In het oude hart van de stad op een verborgen eiland staat Luxury Suites Amsterdam. Daar worden gasten meegenomen in de geschiedenis van de stad, terwijl zij tegelijkertijd het moderne Amsterdam te zien krijgen. Dit meldt Hospitality Management.

In het hotel vind je 25 suites, vele met een Frans balkon met uitzicht over de gracht. In het hotel kunnen mensen aanschuiven in de lounge en er is een fitnessruimte aanwezig. De bezoekers krijgen via een Golden Key Concierge-service persoonlijke assistentie en aanbevelingen, zoals gratis privé-transport naar Schiphol. De vicepresident van WorldHotels, Wytze van den Berg, geeft aan dat zij ‘erg blij zijn’ met de toevoeging van Luxury Suites Amsterdam aan hun portfolio.

Het hotel is gelegen aan de gracht van Amsterdam, de Oudeschans. Op het verborgen eiland kunnen gasten rust vinden in de drukke stad, maar is alles wat Amsterdam te bieden heeft op loopafstand. De directeur van Luxury Suites Amsterdam, Eric Lambermont, vindt het een eer om onderdeel uit te maken van de WorldHotels Elite collectie: “We verheugen ons op de samenwerking met WorldHotels om ons aanbod aan onze gasten naar een hoger niveau te tillen.”

WorldHotels Collection

WorldHotels Collection is een particulier soft brand-hotel binnen BWH Hotel Group. De collectie is in het leven geblazen door hoteliers die ‘toegewijd zijn aan de kunst van gastvrijheid’. In 2021 vierde zij het 50-jarige jubileum en bestaat uit vier collecties, WorldHotels Luxury, WorldHotels Elite, WorldHotels Distinctive en WorldHotels Crafted.

Door: Nationale Recreatiegids

04 december '23 (10:49)

Oudste vakantiepark van het land in handen van recreanten

Goed nieuws voor de huis- en caravanbezitters op Recreatieoord Hoek van Holland. Na een succesvolle strijd tegen de verkoop van het vakantiepark worden de recreanten nog meer beloond. De gemeente draagt het beheer van het park over aan de mensen, meldt het AD.

01 december '23 (15:31)

Remboe Village overgenomen door Poelman Vakantieparken

Vanaf 1 december is Remboe Village niet langer meer in eigendom van EuroParcs. Het park is namelijk overgenomen door Poelman Vakantieparken, zo meldt EuroParcs.

01 december '23 ( 9:34)

Provincie Limburg ontvangt petitie tegen 'verroompottisering'

De bouw van nieuwe vakantieparken in Limburg moet worden ingedamd, vinden de ondertekenaars van een petitie tegen de "verroompottisering" van de provincie. De petitie voor het behoud van een camping in het Heuvelland, volgens de initiatiefnemers door zo'n 11.000 mensen ondertekend, werd vrijdagochtend aangeboden aan de Limburgse gedeputeerde Michael Theuns (ruimte, CDA).

30 november '23 (12:18)

Geen plek meer beschikbaar voor statushouders in Gelderland

Gelderse gemeenten stellen "dat de grens is bereikt" in de opvang van statushouders, zo schrijft de provincie. Er zijn te weinig sociale huurwoningen beschikbaar en ook is er een "mismatch" tussen het type woningen en de mensen voor wie een plek wordt gezocht.

29 november '23 (10:32)

Overleden man in arbeidsmigrantenhotel stierf aan natuurlijke dood

Zondagavond werd een man dood aangetroffen in een arbeidsmigrantenhotel in Wolphaartsdijk. In eerste instantie werd een vrouw, die ook in het hotel verblijft, als verdachte aangehouden. Nu blijkt dat de man aan een natuurlijke dood is overleden. De vrouw is inmiddels vrijgelaten, meldt Omroep Zeeland.

28 november '23 (11:18)

‘Permanente bewoning vakantieparken levert weinig woonruimte op’

Als het aan de landelijke politiek ligt, wordt het straks makkelijker om een vakantiepark om te bouwen naar een woonwijk. Maar heeft dat daadwerkelijk een voordelig effect op de woningmarkt en -ruimte? Programmamanager Rob van den Hazel van programma Vitale Vakantieparken op de Veluwe vertelt hierover. Dat meldt Binnenlands Bestuur.

27 november '23 (11:23)

Buurt stapt naar rechter om asielopvang Van der Valk in Uden tegen te houden

Het plan van het Van der Valk-hotel in Uden om vanaf begin december 300 asielzoekers op de te vangen valt niet bij iedereen even goed. Een groep buurtbewoners gaat via de rechter proberen om de opvang tegen te houden. Dat doen zij door middel van een kort geding. Volgens de bewoners is het besluit ‘gepruts van de gemeente’, meldt Brabants Dagblad.

27 november '23 ( 8:55)

Dode in arbeidsmigrantenhotel Wolphaartsdijk, vrouw opgepakt

In een arbeidsmigrantenhotel in het Zeeuwse Wolphaartsdijk is zondag rond 19.00 uur een dode man gevonden. Een vrouw, die eveneens in het hotel aan de Lepelstraat verblijft, is aangehouden. Haar betrokkenheid bij de dood van de bewoner wordt onderzocht, meldt de politie.

23 november '23 (14:27)

Flinke brand uitgebroken in chalet op vakantiepark in Vierhouten

Na een flinke brand in een chalet op vakantiepark Samoza in Vierhouten, is deze onbewoonbaar verklaard. Gelukkig zijn andere chalets in de buurt bespaard gebleven. Dit meldt De Stentor. 

22 november '23 ( 9:58)

Aanvraag voor bungalowpark met 300 woningen bij Willemstad ingediend

De projectontwikkelaar SVE Group heeft een aanvraag voor een vergunning ingediend bij de gemeente Moerdijk. Het bedrijf wil op de plek van camping Bovensluis bij Willemstad een bungalowpark aanleggen. Deze krijgt ruim 300 recreatiewoningen, meldt BN de Stem.