Sahara Stay: nieuw vakantiepark met glamping- en safaritenten

In ’s-Gravenzande opent aankomende zomer het nieuwe vakantiepark Sahara Stay zijn deuren. Zoals de naam al suggereert zal het park een Marokkaans thema krijgen. Er komen geen vakantiehuisjes, maar echte glampingtenten. Dit meldt Pretwerk. 

Naast de luxe tenten die van alle gemakken zijn voorzien, komen er ook simpelere safaritenten, ofwel Saharatenten, waar 4 tot 6 personen in kunnen overnachten. Sahara Stay zal ook trekkerstenten krijgen, een deel mét en een deel zonder keuken. Een losse trekkerstent wordt vanaf juni 2023 gebruikt als receptie en er komen ook twee toiletgebouwen. De centrale vuurplaats dient straks als plek om samen te komen en te genieten van bijvoorbeeld livemuziek en een welkomstmaaltijd in Marokkaanse stijl.

Activiteiten

Gasten die op zoek zijn naar een actieve vakantie, kunnen bij Dutch Surf Academy surflessen volgen, ontspannen bij de yogalessen of met een massage ontspannen. Doelgroepen zijn gezinnen met kinderen en vriendengroepen die graag buiten zijn.

“Waar bij andere vakantieparken vooral genieten met de mensen die je al kent centraal staat, is bij Sahara Stay ook het ontmoeten van nieuwe mensen een belangrijk thema. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren bij de avondjes rondom het kampvuur of tijdens de surflessen. Zo sluit je de vakantie niet alleen af met mooie herinneringen, maar ook met nieuwe contacten.” Aldus Tineke Verbraeken, parkmanager Sahara Stay.

Door: Nationale Recreatiegids / Johanne Levinsky