Hotel Website of the Year-verkiezing gestart tijdens Hotelnacht Amsterdam

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Tijdens de afgelopen editie van de Mastercard Hotelnacht in Amsterdam is een nieuwe verkiezing gelanceerd. De Hotel Website of the Year-verkiezing 2023 kan het publiek voor de tweede keer stemmen op de beste en meest gebruiksvriendelijke hotelwebsite. Dit meldt Hospitality Management. 

De Mastercard Hotelnacht werd voor de tiende maal georganiseerd in Amsterdam. Tijdens het evenement openen hotels hun deuren zodat inwoners van de stad eens in de huid van de toerist kunnen kruipen en een kijkje kunnen nemen op veel bijzondere locaties. Er deden 40 hotels mee aan de avond.

Website of the Year

Het is de tweede keer dat de verkiezing wordt georganiseerd. Vorige editie werd gewonnen door Max Brown Hotels vanwege zijn functionele, visueel en tekstueel sterke website. De winnaar wordt bepaald door een publieksronde en een juryronde. In de finale worden de finalisten beoordeeld op zeven verschillende criteria variërend van de visuele aantrekkelijkheid, tot aan de businesscase, hoe goed presteert de website van het hotel?

De winnaar kan veel publiciteit, een bokaal en natuurlijk eeuwige roem tegemoet zien. Inschrijven kan tot 4 februari op deze website: www.hotelwebsiteoftheyear.com.

Door: Nationale Recreatiegids