Kids Vakantiegids Awards uitgereikt tijdens Vakantiebeurs in Utrecht

Afgelopen tijd hebben meer dan achtduizend kinderen en ouders hun stem uitgebracht voor de Kids Vakantiegids Awards. Er kon gestemd worden op  reisorganisaties en accommodaties en op de favoriete vakantiemascotte. De prijzen werden uitgereikt tijdens de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit meldt Pretwerk. 

 Voor de uitreiking hadden veel van de vakantiemascottes zich verzameld in het Experience Theater in de Jaarbeurs. Met 53 procent van de stemmen werd Cobus de uil van Kampeerdorp de Zandstuve de grote winnaar. Bollo van Landal GreenParks en Pallie van Camping De Pallegarste eindigden op respectievelijk de 2e en 3e plaats. In de categorie Campings ging attractie- & vakantiepark Slagharen er met de winst vandoor, het Hof van Saksen won in de categorie Vakantieparken. 

Kids Vakantiegids

Kids Vakantiegids is het grootste familievakantieplatform van Nederland en speelt in op de groeiende behoefte van kids en hun ouders/verzorgers om een uitstapje of vakantie te zoeken die past bij de wensen van de hele familie. Op de website www.kidsvakantiegids.nl vinden jaarlijks 3 miljoen bezoekers uitgebreide bestemmingsinformatie, inspirerende vakantietips en een met zorg geselecteerd aanbod van tientallen kindvriendelijke reisorganisaties.

Door: Nationale Recreatiegids