Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add

Beachclub Degreez opnieuw uitgeroepen tot beste eventlocatie van Nederland

Door Redactie Nationale recreatiegids
schedule 3 min
location_on [xx]km
Beachclub Degreez opnieuw uitgeroepen tot beste eventlocatie van Nederland
Beachclub Degreez is voor de vierde keer op rij verkozen tot beste eventlocatie van Nederland (in de categorie XL: 250 – 500 personen). Jaarlijks wordt deze prijs uitgereikt door platform Meeting Review aan evenementenlocaties in Nederland op basis van klantreviews. Dit meldt Pretwerk. 

Afgelopen jaar is de evenementenlocatie groter geworden door de toevoeging van een overdekt terras, verbeterde faciliteiten en een groter terrein rondom de Beachclub. Het opent de deuren voor nog grotere events, waarbij de hoge waardering van de Beachclub onveranderd is gebleven.

De MeetingReview Award oftewel Nationale Meeting Award is een initiatief van CLC Vecta, Meeting Magazine, MeetingReview & YOIN. Deze organisaties reiken ieder jaar samen een jaarlijks onafhankelijke award uit aan locaties die zich onderscheiden in de MICE-sector (Meetings, Incentives, Conventions, Exhibitions) door aantoonbare kwaliteit, gastervaringen en ondernemerschap. Om de winnaar te kunnen bepalen, worden de locaties beoordeeld op diverse punten, waaronder locatie, eten en drinken, zaal en boekingen. Gasten die een evenement hebben georganiseerd kunnen een review achterlaten op de website, waar een gemiddeld cijfer uitrolt. Beachclub Degreez is voor het vierde jaar op rij de winnaar in de categorie XL (250 – 500 personen).

Winnaars in andere categorieën zijn:

Small (< 25 personen): De Amstel tafel
Medium (<100 personen): Loods 10 Oudewater
Large (<250 personen): Kasteel Woerden
XL (<500 personen): Beachclub Degreez
XXL (> 500 personen): Rebelle Maastricht

Bekijk de jurytoelichting en de top 3 per categorie op www.meetingreview.com.

Door: Nationale Recreatiegids

01 december '23 (15:31)

Remboe Village overgenomen door Poelman Vakantieparken

Vanaf 1 december is Remboe Village niet langer meer in eigendom van EuroParcs. Het park is namelijk overgenomen door Poelman Vakantieparken, zo meldt EuroParcs.

01 december '23 ( 9:34)

Provincie Limburg ontvangt petitie tegen 'verroompottisering'

De bouw van nieuwe vakantieparken in Limburg moet worden ingedamd, vinden de ondertekenaars van een petitie tegen de "verroompottisering" van de provincie. De petitie voor het behoud van een camping in het Heuvelland, volgens de initiatiefnemers door zo'n 11.000 mensen ondertekend, werd vrijdagochtend aangeboden aan de Limburgse gedeputeerde Michael Theuns (ruimte, CDA).

30 november '23 (12:18)

Geen plek meer beschikbaar voor statushouders in Gelderland

Gelderse gemeenten stellen "dat de grens is bereikt" in de opvang van statushouders, zo schrijft de provincie. Er zijn te weinig sociale huurwoningen beschikbaar en ook is er een "mismatch" tussen het type woningen en de mensen voor wie een plek wordt gezocht.

29 november '23 (10:32)

Overleden man in arbeidsmigrantenhotel stierf aan natuurlijke dood

Zondagavond werd een man dood aangetroffen in een arbeidsmigrantenhotel in Wolphaartsdijk. In eerste instantie werd een vrouw, die ook in het hotel verblijft, als verdachte aangehouden. Nu blijkt dat de man aan een natuurlijke dood is overleden. De vrouw is inmiddels vrijgelaten, meldt Omroep Zeeland.

28 november '23 (11:18)

‘Permanente bewoning vakantieparken levert weinig woonruimte op’

Als het aan de landelijke politiek ligt, wordt het straks makkelijker om een vakantiepark om te bouwen naar een woonwijk. Maar heeft dat daadwerkelijk een voordelig effect op de woningmarkt en -ruimte? Programmamanager Rob van den Hazel van programma Vitale Vakantieparken op de Veluwe vertelt hierover. Dat meldt Binnenlands Bestuur.

27 november '23 (11:23)

Buurt stapt naar rechter om asielopvang Van der Valk in Uden tegen te houden

Het plan van het Van der Valk-hotel in Uden om vanaf begin december 300 asielzoekers op de te vangen valt niet bij iedereen even goed. Een groep buurtbewoners gaat via de rechter proberen om de opvang tegen te houden. Dat doen zij door middel van een kort geding. Volgens de bewoners is het besluit ‘gepruts van de gemeente’, meldt Brabants Dagblad.

27 november '23 ( 8:55)

Dode in arbeidsmigrantenhotel Wolphaartsdijk, vrouw opgepakt

In een arbeidsmigrantenhotel in het Zeeuwse Wolphaartsdijk is zondag rond 19.00 uur een dode man gevonden. Een vrouw, die eveneens in het hotel aan de Lepelstraat verblijft, is aangehouden. Haar betrokkenheid bij de dood van de bewoner wordt onderzocht, meldt de politie.

23 november '23 (14:27)

Flinke brand uitgebroken in chalet op vakantiepark in Vierhouten

Na een flinke brand in een chalet op vakantiepark Samoza in Vierhouten, is deze onbewoonbaar verklaard. Gelukkig zijn andere chalets in de buurt bespaard gebleven. Dit meldt De Stentor. 

22 november '23 ( 9:58)

Aanvraag voor bungalowpark met 300 woningen bij Willemstad ingediend

De projectontwikkelaar SVE Group heeft een aanvraag voor een vergunning ingediend bij de gemeente Moerdijk. Het bedrijf wil op de plek van camping Bovensluis bij Willemstad een bungalowpark aanleggen. Deze krijgt ruim 300 recreatiewoningen, meldt BN de Stem.

21 november '23 (11:05)

Het Rijk bepaalt of er permanent gewoond mag worden op vakantieparken

Aanvragen bij de gemeente om een vakantiepark om te vormen naar een woonwijk worden vaak niet goedgekeurd. Maar daar kan verandering in komen. Als het aan de Tweede Kamer ligt wordt het straks gemakkelijker om permanent in een vakantiehuis te wonen. Zelfs als de gemeente het daar niet mee eens is, meldt de Stentor.