Camperplatform Camptoo moet aanvraag van betaling aanvragen

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Camperplatform Camptoo heeft na acht jaar surseance van betaling moeten aanvragen. Hoewel de resultaten in 2021 goed waren, zorgen de tegenvallende cijfers van 2022 ervoor dat Camptoo zijn rekeningen niet langer kan betalen. Dit meldt Pretwerk. 

Camptoo is een deelplatform waar campers en caravans rechtstreeks bij de eigenaar gehuurd kunnen worden. Per boeking wordt er dan een klein bedrag betaalt aan het platform. Na de oprichting in 2014 zijn er meer dan 500.000 overnachtingen geboekt en is het bedrijf actief in 8 landen. 

Het doel van Camptoo met de uitstelling van betaling is zorgen dat de activiteiten die nu nog gepland staan door kunnen gaan, zodat alles niet abrupt tot een einde komt. Het bedrijf geeft het volgende statement: 'In deze acht jaar zijn via Camptoo meer dan 180.000 reizigers uit 81 landen op vakantie geweest. Er zijn 8920 campers en caravans verhuurd op Camptoo uit 21 landen. We kijken met veel plezier terug op de afgelopen 8 jaar en de afgelopen tijd hebben we onze uiterste best gedaan om het zo goed mogelijk op te lossen.'

Door: Nationale Recreatiegids