Vakantiepark Landal Aelderholt krijgt er zestig nieuwe woningen en attractie bij

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Op vakantiepark Landal Aelderholt in Drenthe komen er op termijn zestig nieuwe vakantiewoningen bij. Om het park nog aantrekkelijker te maken voor gezinnen met kinderen, is onlangs een attractie aan het terrein toegevoegd: De Skyflyer. Dit melden Pretwerk en Landal.

De zestig te bouwen vakantiewoningen zijn geschikt voor vier tot twaalf personen, zijn luxe ingericht en hebben een moderne keuken, sanitair en zelfs een sauna en sunshower. Heeft een woning een welnesslabel, dan is er ook een whirlpool en hout gestookte haard. Natuurlijk heeft Landal Greenparks ook duurzaamheid hoog in het vaandel en is daar bij de bouw extra aandacht voor, bijvoorbeeld door het plaatsen van zonnepanelen en energiebesparende maatregelen in de huisjes. 

In september verwelkomde het park al de Skyflyer, een combinatie van een achtbaan en een tokkelbaan. Landal Aelderholt heeft met deze attractie een opvallende primeur te pakken: het is voor Nederland de eerste zogeheten Zipcoaster in de openlucht die over water voert

Door: Nationale Recreatiegids / Johanne Levinsky
Afbeelding: Landal Greenparks