Slagharen schroeft spektakelgehalte op met illusionisten en acrobaten

Meer theatershows en glamour. Dat is het uitgangspunt van het opgeschroefde entertainmentaanbod van Attractiepark Slagharen. Beide nationale en internationale talenten vinden hun podium in het park. Toch blijft mensen werven lastig voor de Overijsselse werkgever. Dit meldt De Stentor. 

Spektakel

Beleving is het toverwoord dat wordt gebruikt om meer bezoekers te trekken deze zomer. Het aantrekken van spectaculair talent heeft Slagharen uitbesteed aan het Amsterdamse bedrijf Aniba Entertainment. Zo’n vijftig acrobaten, illusionisten en cowboys worden dagelijks ingezet om fantastische shows neer te zetten. Er wordt hierbij doelbewust gekeken naar jong talent.

Las Vegas

Onder hen zijn bijvoorbeeld koorddansers uit Las Vegas die het een heel avontuur vinden om naar Overijssel te reizen. De artiesten wonen enkele weken op het park en vertrekken zo van de ene naar de andere klus. Professionele circusmensen nemen ook een prominente plek in. Uiteraard is er ook ruimte voor regionaal talent maar het aantrekken van jongeren uit de omgeving blijkt lastig door de krimp op het platteland. Slagharen ligt nou eenmaal een stukje buiten de Randstad.

Door: Nationale Recreatiegids