Roompot investeert 25 miljoen euro in make-over en faciliteiten

Door Redactie Nationale recreatiegids
3 min
Vakantieparkmagnaat Roompot wil alle vakantiewoningen een nieuw likje verf geven. Huizen worden bij gebrek aan kwaliteit vervangen voor nieuwe, moderne en comfortabele vakantieaccommodaties. Dit meldt Pretwerk. 

Nationale aanpak

De centrumvoorzieningen van parken door heel Nederland krijgen dit jaar nog een update.  Eerder dit jaar werden er al meer dan 150 woningen vernieuwd door Roompot. Dit gebeurde niet alleen in Nederlandse vestigingen maar ook in Duitsland. Met oog op de zomervakantie hoopt Roompot nog meer woningen en faciliteiten te verbeteren in Limburg, Noord-Holland en Noord-Brabant.

Kinderen 

Vooral voor kinderen blijft het aantal faciliteiten groeien deze zomer. De horeca-, kids-, retail- en verhuurfaciliteiten krijgen allemaal een make-over. Het kinderentertainment wordt uitgebreid met een vritual reality ervaring en nieuwe binnenspeeltuinen.

Prijsstijgingen

Roompot stelde de prijsstijgingen van vakantiewoningen nog even zullen doorzetten door de ontwikkelingen op de vastgoedmarkt en de hoge inflatie. Vraag en aanbod dicteren immer fluctuerende prijzen. De investering in het park staat echter los van een prijsverhoging voor de gasten. De gast zal geen aanzienlijke prijsverhoging merken als gevolg van de make-overs.

Door: Nationale Recreatiegids

Beeld: Pretwerk, Roompot