24 nieuwe accommodaties in oer-Hollandse vakantiepark Molenwaard

Door Redactie Nationale recreatiegids
3 min
Bij Vakantiepark Molenwaard staat de echte Hollandse poldercultuur op nummer één. Met stijlvolle chalets in een charmante plattelandsstijl, traditionele streekproducten en genoeg leuke buitenactiviteiten kun je hier een vergaan stukje Nederland herontdekken. Afgelopen vrijdag breidde het park uit met 24 nieuwe accommodaties en extra faciliteiten. Dit meldt het AD. 

Hollandse activiteiten 

De Molenwaard richt zich op een breed publiek, met accommodaties voor jong, oud, kleine en grote groepen. In de nabije omgeving is er van alles te beleven, zoals een bezoek aan het UNESCO-molencomplex Kinderdijk met molens uit de achttiende eeuw die nog altijd draaien. De nieuwe uitbreiding van de Molenwaard komt met een gloednieuwe speelschuur voor de allerkleinsten. Samen met mascottes Fien en Teun zijn hier een aantal shows te bewonderen waarbij kinderen kunnen spelen, zingen en dansen.

Sterke groei

De Molenwaard bestaat nog niet zo heel erg lang maar het park groeit als kool. In een paar jaar is de capaciteit enorm uitgebreid. Naast de nieuwste uitbreiding zijn er de afgelopen jaren een friettent, een ijskraam, een cadeauwinkel en een kruidenier bijgekomen. Het vakantiepark lijkt zich te richten op drukke stedelingen die even willen ontsnappen aan de hectiek van de Randstad. Dit is vooral mogelijk door het nabijgelegen Biesbos en de ligging in het Groene Hart.

Voor meer informatie kunt u deze website bezoeken. 

Door: Nationale Recreatiegids 

Beeld: Vakantiepark Molenwaard, Fien en Teun