Duinrell breidt uit met Amsterdams themagebied en luxe bungalows

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Voor het recreatieseizoen van 2023 breidt attractiepark en camping Duinrell in Wassenaar flink uit. Volgens de website van het park komt er een nieuwe themagebied die losstaande attracties logischer met elkaar moet verbinden. Verdien komen er 31 nieuwe accommodaties. Dit meldt Duinrell. 

Upgrade

Het park hoopt een speciaal kindergedeelte beter met elkaar te verbinden. Het gebied waar nu een arcade videogamehal, de midgetgolfbaan en de trampolines zijn te vinden wordt geüpgraded. Deze attracties worden gerenoveerd in de stijl van Amsterdamse grachtenpanden. De Botsboten en Playfountain krijgen een nieuwe bestemming in het park.

Duingalows 

Naast een nieuw themagebied komen er ook luxe Tiny Houses. Het gaat om 10 nieuwe 5-persoons ‘Duingalows’. Deze worden gebouwd met duurzame materiële en zijn voorzien van airco, een overdekt terras, een warmtepomp en zonnepanelen. Ook bouwt Duinrell 21 nieuwe Premium Plus Duingalows. Deze luxueuze vakantievilla’s zijn bedoeld voor acht personen. De accommodaties zijn een stuk ruimer dan het standaardaanbod en bevatten een extra infraroodsauna.

Door: Nationale Recreatiegids

Beeld: Duinrell