Overnachten in een treinvertrek na een bezoek aan het Spoorwegmuseum

Een spoorwegsuite, wie wil dat nou niet? In Utrecht kun je sinds kort een compleet arrangement in treinstijl boeken voor het hele gezin. Bij een overnachting in de Spoorwegmuseum-kamer komen vele extra’s die het hart van menig treinfanaat sneller doen kloppen. Dit meldt het museum.  

Treinsuite 

Bezoekers aan de vier-persoons familiekamer bij Station Utrecht Maliebaan kunnen overnachten in een bijzondere ruimte. Het interieur is voorzien van oude treinstoelen en lockers. In de lockers en kastjes vinden bezoekers spelletjes en boekjes in het teken van de Nederlandse spoorweggeschiedenis. Tevens is er een speeltafel met treinbaan en een privé-badkamer. Ontbijt is ook inbegrepen bij een arrangement.

Gratis entree voor het museum

Gasten krijgen een familie-entreekaart voor het Spoorwegmuseum. Het Utrechtse Spoorwegmuseum is de grootste historische collectie van treinen in Nederland. Overnachtingen in de Spoorwegmuseum-kamer beginnen bij 129 euro per nacht. Opgemaakte bedden, handdoeken, douchegel en shampoo zijn hier ook bij inbegrepen. Raadpleeg deze website voor meer informatie.

Door: Nationale Recreatiegids

Beeld: Spoorwegmuseum