Safaripark Beekse Bergen bouwt meer dan honderd nieuwe vakantiehuizen

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek is begonnen met de bouw van 112 nieuwe prefab accommodaties. Naar verwachting zullen de vakantiehuisjes in het voorjaar van 2023 klaar zijn voor de consument. Dit meldt Entree Magazine. 

Safari-ervaring 

Volgens de plannen moeten er 15 zogenaamde lodges komen met elk acht of vier kamers. Dit is om de ervaring van een Afrikaanse safari te simuleren. Elke kamer is rolstoelvriendelijk ingericht om te zorgen dat iedereen terecht kan. Ook komen er stallen en een centraal gebouw met een ontbijt- en dinerruimte.

Elke kamer is voorzien van een terras of een balkon met uitzicht op het dierenpark. Vanuit de accommodaties is het mogelijk om giraffen, zebra’s, witte neushoorns en antilopen waar te nemen.

Onderzoek 

Safaripark Beekse Bergen investeert in nieuwe vertrekken naar aanleiding van enkele onderzoeksresultaten. Hieruit is gebleken dat er een steeds grotere vraag is naar gasten die één of twee nachtjes in het park willen verblijven. Tot dusver zijn er al 225 accommodaties maar deze zijn meer ingericht op een langdurig verblijf.

Door: Nationale Recreatiegids