Kampeerders in camping Dwingeloo maken plaats voor campers

Door Redactie Nationale recreatiegids
3 min
De nieuwe eigenaar Alfred Klaassen heeft een andere bestemming voor camping Meisterhof te Dwingeloo. Hij neemt het bedrijf over van zijn ouders en hoopt meer ruimte voor campers te scheppen. Dit meldt NKC.  

Familiebedrijf 

De camping is al sinds 1958 in de familie. Het terrein is van generatie op generatie doorgegeven. Klaassen hoopt nieuwe voorzieningen aan te leggen die meer aansluiten op de kampeerbehoeftes van camperbezitters. Die zijn er nu ook al in de vorm van glasvezelskabels, privé-sanitair en campercarports. Naar verwachting zullen deze faciliteiten steeds meer de norm worden op het terrein.

VS 

Klaassen kwam met het idee door zijn eigen verleden. Ondanks de trotse traditie van het gebruikelijke kamperen ging de familie vaak op campervakantie in de Verenigde Staten. Zijn besluit zal een combinatie zijn van nostalgische gevoelens en marktpotentie. Campereigenaren zijn vaak consumenten uit een hoger segment waardoor er potentieel meer omzet te halen is.

Benieuwd naar hoe de camping er nu bij ligt en wat het te bieden heeft voor campereigenaren? Volg deze website voor meer informatie over een Drentse campervakantie.

Door: Nationale Recreatiegids