Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Recreatiepark Beekbergen breidt uit met luxe milieuvriendelijke appartementen

Door Redactie Nationale recreatiegids
schedule 3 min
location_on [xx]km
Vorige week maakte Recreatiepark Beekbergen bekend dat het park flink is uitgebreid. Aansluitend op het bestaande park zijn er nieuwe woningen en faciliteiten bijgekomen. Bezoekers kunnen zich verheugen op nieuwe luxueuze arrangementen die oog hebben voor duurzaamheid. Ook voor kinderen zijn er diverse extra opties toegevoegd. Dit meldt TopParken.  

Aan de rand van de Veluwe vindt men Vakantiepark Beekbergen. Op korte afstand van Apeldoorn, Paleis het Loo en de Apenheul is er altijd wat te doen in de bosrijke Gelderse omgeving.

Duurzaam vakantie vieren 

De nieuwe duurzame vakantiewoningen vallen onder de naam “de Veluwe Hoeve”. Deze luxe vetrekken zijn voorzien van twee slaapkamers en een royale woonkamer. Dankzij het pergola lameldak kunnen gasten in de zomer genieten van de schaduw. Bij koudere momenten wordt warmte juist vastgehouden.

Naast nieuwe vakantiewoningen kunnen bezoekers dankzij de uitbreiding genieten van nieuwe faciliteiten. Denk hierbij aan speeltoestellen en een verbouwd receptiegebouw of de speciale hondenspeeltuin. Ook deze uitbreidingen zijn gerealiseerd met natuurvriendelijke materialen. Een hoogtepunt van de nieuwe faciliteiten zijn de aangelegde watervallen. Deze zullen vooral in het zomerseizoen overuren draaien.

Huurder of koper?

TopParken biedt verschillende opties voor het bezoeken van een vakantiehuis. Zo kunnen gasten het vakantiehuis huren maar is het ook mogelijk om er eentje aan te schaffen. Hiervoor zijn in februari sfeerimpressies gehouden die enorm goed bevielen onder het publiek. Bij de aanschaf van een nieuwe vakantiewoning is het mogelijk om een adviseur te raadplegen.

Benieuwd naar het vernieuwde vakantiepark? Volg deze link voor meer informatie. 

19 april '24 (11:43)

Campers mogen vanaf november niet meer op Klein Amerika staan

Mensen die met hun camper willen overnachten op parkeerterrein Klein Amerika in Gouda hebben daar alleen dit kampeerseizoen nog tijd voor. Vanaf 1 november is het namelijk niet meer toegestaan. Zo wordt de baan vrijgemaakt voor Gouwenaars die in de binnenstad willen parken. Niet iedereen is daar echter blij mee, meldt AD.

19 april '24 (10:13)

Nieuwe exploitant Gillis-parken bekend

Het mysterie rondom de nieuwe exploitant van de Oostappen vakantieparken, van Peter Gillis, is opgelost. De nieuwe uitbater van de vakantieparken is de 41-jarige Matthijs Stevens uit Den Bosch. Hij is oud-medewerker van het advocatenkantoor dat Gillis bijstaat in de zaak tussen hem en zijn ex-vrouw Nicole Kremers, meldt NOS.

18 april '24 (13:34)

Bezwaren omwonenden van de hand gewezen: 'asielhotel' Albergen komt er gewoon

De vergunning voor het komende asielzoekerscentrum in een voormalig hotel in Albergen blijft in stand. De bestuursrechter in Zwolle wees donderdag bezwaren van omwonenden van de hand.

18 april '24 (11:25)

Amsterdam scherpt hotelbeleid aan: geen nieuwe hotels meer toegestaan

Heel Amsterdam is in het nieuwe hotelbeleid aangemerkt als ‘nee-gebied’. Dit betekent dat er geen nieuwe hotels in de stad bij mogen komen. Het doel van dit aangescherpte beleid is om overtoerisme te voorkomen. Amsterdam mag het aantal toeristenovernachtingen van 20 miljoen per jaar niet overschrijden. Voorheen hanteerde de stad een ‘nee-tenzij’-beleid in bepaalde gebieden. Dit melden de gemeente en NU.nl. 

17 april '24 ( 9:48)

Deze campings wonnen de ASCI Awards Benelux

Op 16 april was het weer tijd voor de jaarlijkse uitreiking van de ASCI Awards Benelux. De winnaars hebben de prijs uit handen van ASCI-CEO Ramon van Reine ontvangen. Kampeerders uit heel Europa hebben gestemd op hun favoriete campings, meldt ASCI.

16 april '24 (13:27)

Fletcher Hotels niet bereid om asielopvang in hotels uit te breiden

Fletcher Hotels is niet van plan om nog meer hotels in te zetten voor de opvang van asielzoekers. "We vinden het wel goed zo", zegt directeur Rob Hermans. Inmiddels worden in acht van de 115 hotels van de keten asielzoekers ondergebracht.

16 april '24 (13:21)

De verstening van campings leidt tot minder kampeerplaatsen

Ondanks de – toch matige – weersverwachting voor de komende week is het weer tijd voor het nieuwe kampeerseizoen. Begin deze maand werd het seizoen feestelijk geopend tijdens de Open Camping Dag. Nederlanders blijven onverminderd graag naar de campings komen, wat de kwestie doet doemen die al een tijdje speelt. Veel campings in Nederland verdwijnen om plaats te maken voor vakantiehuisjes. Het leidt tot een afname van betaalbare (kampeer)vakanties, maar ook tot een vermindering van het aantal kampeerplaatsen, meldt Kampeer en Caravan Jaarbeurs.

15 april '24 (15:20)

Vakantiepark Resort Lexmond officieel open

Afgelopen zaterdag was de officiële opening van Resort Lexmond van parkbeheerder TopParken. Wethouder Ton van Maanen en Jet Köhnen van TopParken openden het park. voor de opening waren omwonenden uitgenodigd en in het eerste weekend was het mogelijk om de eerste vakantiewoningen te bekijken. Het nieuwe parkrestaurant, ThePark Lexmond, werd geopend, meldt TopParken.

15 april '24 (10:02)

Bouw van vakantiepark met treinwagons in Zeeland goedgekeurd

Na veertien jaar te hebben gewacht mogen Marco Harthoorn en zijn zakenpartner Peter Heeren eindelijk beginnen. Zij hebben een stuk grond, vlak naast het eindstation Hoedekenskerke van de stoomtrein Goes-Borsele gekocht in 2010. Daar willen zij een luxe vakantiepark aanleggen met treinwagons om in de overnachten. Nu kan de bouw ervan starten, meldt het AD.

12 april '24 (14:08)

Grote kans dat camping Holten plaatsmaakt voor luxe vakantiepark

Waar het nog rustig is aan de Wildweg tussen Rijssen en Holten, zal dat waarschijnlijk niet lang meer duren. Op het terrein van de voormalige Camping De Prins, wat al jarenlang leegstaat, wil een vakantieparkondernemer een luxe vakantiepark neerzetten. De gemeenteraad stemde hiermee in, wat betekent dat de bouw ervan aan het eind van het jaar begint, meldt Tubantia.