Boek een natuurhuisje op de dunbevolkte zandvlaktes van Drenthe

Door Redactie Nationale recreatiegids
3 min
Vakantieparken in Nederland kunnen erg druk zijn. Niet alleen de locaties maar ook de grote hoeveelheden mensen zijn voor sommigen een pluspunt en voor anderen juist een stoorzender. Daarom biedt vakantiehuisorganisatie Natuurhuisje de perfecte vakanties voor rustzoekende buitenmensen. Gewoon, in Nederland. Dit meldt de organisatie.  

In Drenthe zijn er enorm veel natuurgebieden. De onbewoonde vlaktes lenen zich voor een goed onderhouden natuurbeleid met veel ruimte voor rust en recreatie. Denk aan plekken zoals de Hondsrug, het Balloërveld en Fochteloërveen. Van veenrijke moerassen, tot diepe bossen, heidevelden en beekdalen.

Gemakken 

Het is mogelijk om een losstaand vakantiehuis te boeken die voorzien is van alle moderne gemakken. Veel Drentse vakantiehuizen bevinden zich midden in een natuurpark. Tijdens het verblijf hebben bezoekers geen last van luide campinggasten en kunnen ze volledig opgaan in de natuur. De meeste huizen zijn voorzien van een centrale verwarming, koelkasten, televisie en internet. Extra opties zoals zwembaden, bubbelbaden en rolstoeltoegang zijn ook mogelijk.

Wandelroutes 

Op de website van Natuurmonumenten kun je gemakkelijk een toegankelijke wandelroute uitkiezen. In Verspreid over de provincie Drenthe zijn er zo’n 18 wandelroutes te lopen. 

Ben je geïnteresseerd in een stille vakantie? Boek een vakantie via de website van Natuurhuisje. 

Door: Nationale Recreatiegids